Basınspor, şöhretlerle baş edemedi

  Van Büyükşehir Belediyespor-Gölcükspor maçı sonrasında, bu kez yeşil sahada, Van’daki eski futbolcuların yer aldığı şöhretler takımı ile yerel ve ulusal medyada görev alan basınspor karşı karşıya geldi. Ancak şöhretler takımı güzel ve etkili oyunuyla sahadan galip ayrılmayı başardı.

  Oldukça zevkli geçen müsabakada, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Nevzat İnanç’ın şık çalımları ve güzel golleri, Mehmet Tuğrul’un, kendini geçmişe kaptırarak atığı goller, Enver Azbay ve Ramazan Kıvanç’ın güzel oyunu görülmeye değerdi.

  Bol gollü maç gerçekten de çok renkli geçti. Bu maçın rövanşı mutlaka olmalıdır.

   Şöhretler Takımı sahaya; Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Nevzat İnanç, İş kur Müdürü Salih Serçe, Tarım Müdürü Fevzi Altuner, Mehmet Tuğrul, Ramazan Kıvanç, Enver Azbay, Erhan Ezgi ve Sacit Solmaz’la çıktı.

  Basınspor ise sahaya; Erol Çakıl, Zeki Yiğit, Atila İdiz, Orhan Olgun, Erkan Kısacık, Rıdvan Can, Baki Karaca, Bişar Ulutaş ve Fatih Sevinç’le çıktı.

  Maça hızlı başlayan 2 takım da kazanmak için baskılı oynamaya başladı.

   Maçın ilk devresinde, Nevzat İnanç, Ramazan Kıvanç, Mehmet Tuğrul ve Enver Azbay’ın gollerine, Yunus Aykaç, Rıdvan Can, Baki Karaca, Bişar Ulutaş ve Zeki Yiğit karşılık verdi.

 İlk devre eşitlik bozulmadı. Maçın 2. devresine hızlı başlayan Şöhretler takımı farkı artırdı.

   Şöhretlerden bol gol yiyen Basınspor’da kaleci Erol Çakıl’ın suçu yok. Basınspor’un defans ve orta sahasında sıkıntı vardı.

   Meslektaşlarıma sesleniyorum; karşınızda, Nevzat İnanç, Mehmet Tuğrul, Enver Azbay ve Ramazan Kıvanç var. Bu kadroya karşı çok dikkatli olmak gerekliydi. Basınspor’lu oyuncuların idmansız oldukları gözlerden kaçmadı.

Yine isim vermiyorum ama, bazı oyuncuların kilolu oldukları görüldü. Onların da kilo vermesi gerekir.

  Güzel bir havada geçen karşılaşmada, eski futbolcular eski günlerini yaşadı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürdü Nevzat İnanç’ın şık çalımları ve atığı goller gözlerden kaçmadı. Basınspor bana göre çok iyi hazırlanmalı ve bu maçın rövanşını mutlaka kazanmalıdır.

   Rıdvan Can kardeşim takımı kurarken bu kez bizleri de unutma. Unutursan olacağı budur.

  Öyle soyunma odasında ‘sen orda, sen şu burada oyna’ diye direktif vererek, bu işler olmuyor.

Maç sonunda, Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Nevzat İnanç, güzel bir maç olduğunu söyleyerek, “Kazanmak önemli değil. Önemli olan, hem kurum müdürlerimiz, hem eski sporcu arkadaşlarımız, hem de basın mensubu arkadaşlarımızla bu havayı teneffüs etmektir” dedi.

  Vangölü Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fatih Sevinç ise, söz konusu organizasyonun kaynaşmayı artırdığını ifade etti.

Umarın yakın zamanda bu maçın rövanşı olur.

YORUM EKLE

banner29