Başarı var, ama destek yok!

      Önceki hafta Kastamonuspor galibiyetinin ardından hafta sonu Bayburtspor’u da mağlup eden Vanspor, iki kritik maçta attığı 6 golle hanesine 6 önemli puan yazdırdı, 'zirvede ben de varım' dedi.
  Bu iki güzel galibiyetten dolayı öncelikle teknik kadro ve futbolcularımızı yürekten kutluyoruz.

 

             Pazar günü muhteşem bir atmosferde maça çıkan Vanspor, maçın başından sonuna kadar baskılı ve kazanmaya yönelik bir mücadele sergiledi ve hak ettiği bir galibiyet aldı.
Yeni teknik kadrosuyla 2 önemli rakibi karşısında galip gelen ve zirveden kopmayan kırmızı siyahlı ekip, ilk devresinin son 3 maçını da kazanabileceklerini Bayburtspor maçında bizlere göstermiş oldu.
Evet, ilk devre için kalan son 3 maç bu havayla kazanır mıyız? Kazanırız. Yeter ki takım gerekli desteği görsün maddi olarak sıkıntı yaşamasın.

 

           Bayburtspor galibiyeti gerçekten çok güzeldi ama çokta sevinemedik. Çünkü takımda maddi sıkıntıların boy gösterdiği, artık son noktaya gelindiği Kulüp Başkanı Servet Yenitürk tarafından açıklandı.
Bu haklı açıklama Bayburtspor galibiyetini gölgede bıraktı.
İşi bilen işin erbabı bir teknik kadro, kaliteli tecrübeli bir takım kadrosu, yakalanan mükemmel bir istikrar var ama takıma destek yok.
Gerçekten bu süreçte takım gerekli maddi desteği göremese herşey tersine gidebilir. Gitse gerçekten çok yazık olur.

 

            Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, "bBugüne kadar kendi imkânlarımızla takımı buraya kadar getirdik. Ama biz de tıkandık. Yalnız kaldık ve gerekli desteği göremedik. Yakalanan bu başarılı süreçte takıma ciddi bir planlamayla sahip çıkılması lazım.
Bu coşku ve heyecan kaybedilmemelidir. Sahip çıkılmasa ciddi sorunların yaşanacağını dile getiren Yenitürk, şu anda maddi açıdan çok sıkıntı yaşıyoruz. Her şeyimiz tam, ama maddi olarak sıkıntı yaşıyoruz ve artık aşamıyoruz. Eğer bu başarılı süreçte gerekli desteği sağlayamasak olağanüstü genel kurul yapmak zorunda kalacağız gerçekten de bu takıma ve taraftarlara yazık olacak" dedi.

 

              Evet, gerçekten de yazık olacak. Geçen sezonda olağanüstü genel kurula gidildi, takım yalnız kaldı ve hiç kimse takıma sahip çıkmadı.
Şu anda yakalanan bir başarı ve istikrar var.
Yeni bir lig bizi beklerken inşallah bu maddi sıkıntı çözülür takımımız zarar görmez.

 

        Hemen hemen 18 takımlı grubun en iyi teknik ve takım kadrosuna sahip olan temsilcimizin bu başarı grafiğini sürdürebilmesi için bu krizin en kısa zamanda aşılması lazım.
Çünkü önümüzde kritik 3 lig 1 de kupa maçı var. Ligdeki ve kupadaki kaderimizi belirleyecek bu 4 karşılaşmadan da kazançlı çıkabiliriz çıkarız da. Çünkü bunu başaracak kaliteli bir ekibimiz var.
Tek eksiğimiz maddiyat temennimiz onunda bu süreçte çözülmesidir.
Başarı var, ama destek yok.
İnşallah gerekli destek bir an önce gelir ve bu başarı aynen devam eder.

YORUM EKLE

banner29