Başarı birliktelikle olur

               TFF 3. Ligde grupların belli olmasıyla ilk heyecan geride kaldı. Şimdi yapılan ve yapılacak transferlerle, kimler alınacak nasıl bir kadro oluşturulacak diye 2. Bir heyecan yaşanıyor. 3. Bir Heyecan ise ligin başlaması ve ilk rakibin belli olmasıdır. Bu da önümüzdeki günlerde fikstürün çekilmesiyle belli olacak. Tabiki en büyük heyecanlı bekleyiş, takımın sezon sonu hedefine ulaşması ve şampiyon olmasıdır. Bu sezonda Şampiyonluğu yakalayamasak, bundan sonra şampiyonluk hayal olacaktır.

 


          Çünkü her sezona aynı heyecanla şampiyonluk bekleyen, sezon sonu ise hüsrana uğrayan bu kent insanı, belki maçlara da ilgi göstermeyecektir. O açıdan bu sezon hedefi şampiyonluk olan ekibimiz, içinde bulunduğu grubu göz önünde bulundurup, adımlarını ona göre atmalı ve hedefine varmalıdır. Geçtiğimiz hafta top başı yaparak çalışmalarına başlayan ekibimiz, yolla teknik direktör Feyyaz Uçar'la devam kararı almıştı. Geçen sezon devre arası takımın başına gelen Uçar, takımı hedefine ulaştıramamış, ligi 9. Sırada tamamlamıştı. Tabiki Uçar, geçen sezon devre arası takımın başına geldiği, istediği transferleri yapamadığı, kenti ve kentin beklentisini yakinen bilmediği, ligi ve grubu fazla tanımadığı için, bu geçtiğimiz sezona mazeret sayılabilir. Ama yeni bir sezon başlıyor, bu sezon mazeret olmamalı başarı olmalıdır.

 


              Şahsen teknik kadrodan başarı bekliyorum. Çünkü teknik kadro kenti de ligi de, taraftarı da, tanıma sürecini geçen sezon geçirdi ve tanımış oldu. Kentin ve taraftarların beklentisini artık yakinen biliyor. Şampiyonluk isteyen kent ve taraftar teknik kadrodan da bu başarıyı bekliyor artık. Ona göre adımlar atılmalı ve transferler ona göre yapılmalıdır ki yarın mazeret aranmasın. Kulüp Başkanı Servet Yenitürk ve ekibi transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Tabi ki biraz daha dikkatli olmakta fayda vardır. Geçen sezon çok sıkıntılar yaşadık.

 


            Bu sezon da aynı sıkıntıların yaşanmaması için elde fırsat ve zaman varken, çok titiz davranılmalıdır. Tabi başarılı olmanın bir önemli yolu da takım etrafında birlikteliği sağlamak ve disiplini elden bırakmamak dan geçer. Bu birlikteliğin ve takım etrafında kenetlenmenin sağlanması lazımdır. Bakın kentin takımı yeni sezona şampiyonluk hesaplarıyla hazırlanırken, kente hiçbir heyecanın olmaması ise dikkatlerden kaçmıyor. B.Vanspor bu kent insanının çocuğu gibi vazgeçilmezidir. Vanspor başka takımlara benzemez sevgisi gerçekten başkadır. Bu kent insanı her daim takımının yanında olmuş olmaya da devam edecektir. O açıdan takım etrafında mutlaka birliktelik ve kenetlenme sağlanmalı, kent insanı takımla ilgili olarak sürekli bilgilendirilmelidir ki kente heyecan gelsin. Van Atatürk Şehir Stadının kapalı tribünleri yıktırıldı. Artık yerini portatif tribünler alacak. Edremit yönüne bakan kale arkasına da mutlaka portatif tribünler yapılmalıdır. Nasılsa stat da bir çalışma yapılacak. Bu çalışma çerçevesinde kale arkası da nasibini almalıdır.

YORUM EKLE

banner29