B.Vanspor'la yeni sezon...

                 Yeni sezonda TFF2. Lig'de mücadele edeck olan B.Vanspor'un grubunda,14 il ve 4 ilçe takımı yer alıyor.
Bu takımlar içinde bir çoğu köklü takımlar.
Genele baktığımızda yaklaşık olarak 7 ve ya 8 takımın zirve mücadelesi vereceğini görebiliyoruz.
B.Vanspor, Sakaryaspor, Bayburt, Elazığ, Karabük, Kastamonu, Kırşehirspor, Sivasspor her ne kadar ön planda görünse de sürpriz takımlar da mutlaka çıkacaktır. Renkli heyecanlı bir lig bizi bekliyor.
Tabi her ne kadar grup kolay denilsede karşılaşmaların hem zorlu geçeceğini ve grupta iyi takımların da olduğunu unutmayalım.

 


         Tabi biz bunlara hiç takılmayacağız sadece kendi yolumuza bakacağız. İnşallah geçen sezon kendi sahamızda yaşadığımız şansızlıklari bu sezonda yaşamasak ve Takım herkes tarafından sahiplenip desteklenirse kazanan Van ve B.Vanspor olacaktır.
Bir çok yazı ve yorumda kolay grup diye yazılmasıda kesinlikle kimseyi rehavete kaptırmasın.
Çünkü oynanmamış hiçbir maçın garantisi yoktur.
Dediğim gibi biz kolay veya zor grup diye bakmadan sadece kendi yolumuza bakacağız.

 

 

         Yeni bir lig ve bu yeni süreçte Yönetim ve teknik kadro kendi çalışmalarını yaparken, bizlerin de takım etrafında var olan birlikteliği koruma adına  yazacağımız yazılara ve yapacağımız  yorumlara dikkat etmemizde fayda vardır.
Çünkü taraftarların atacağı her güzel adım yönetime, teknik kadro ve Takım kadrosuna ayrı bir güç katar.
Bir takım etrafında birlikteliği sağlamak zor ama dağıtmak kolaydır.
İşte buna fırsat vermemeliyiz.
Sosyal medyayı iyi kullanarak Şampiyonluk maçında oluşan birlik ve beraberliğimizin günlük degil daimi olduğunu herkese göstermeliyiz.

 


           Takımımızın zarar göreceği yazı yorum ve paylaşımlardan uzak durarak, takımımızın atacağı güzel adımları ve transferleri paylaşmak hem takıma güzel bir destek, hem takımımıza yeni taraftarlar kazanmak hem takıma maddi destek verilmesine teşvik etmek hem de birlik beraberlikle takımımızı sahiplendigimizi görecek rakiplerimizin bizim büyük bir camia olduğumuzu görmeleri açısından önemlidir.
Biz birlikte güçlüyüz ve birlikte başaracağız. Bu sezon taraftar sayımızda mutlaka artış olacaktır.
O açıdan statdaki çalışmaların bir an önce bitmesinde fayda vardır.
Yıkılan tribünlerin yerine yapılan tribünler bitme aşamasında yanlız karşı tribünlerinde bir an önce yıktırilip yeni sezona yetiştirilmesi ayrıca kale arkası tribünlerinde plastik koltuklarla kaplanması her kesin beklentisidir.
Şimdiden takımımıza başarılar diliyorum.

YORUM EKLE

banner29