B.Vanspor'da play 'OF' umudu...

           Temsilcimiz B.Vanspor, ligde 26. Haftayı geride bırakırken , Ofspor deplasmanından aldığı galibiyetle zirveden uzak olsa da Play Off’a yakın oldu.
Pazar günü Ofspor deplasmanında güzel bir mücadele veren ekibimiz, Batuhan Er ve Serdar Cansu’nun golleriyle haftalar sonra galibiyetle tanıştı.
Bu galibiyetle Play Off şansı tekrar geri gelmiş oldu.

 


           TRT Kürdiden canlı yayınlanan karşılaşmaya hepimiz heyecanla kilitlenmiştik. Belki de hepimizde kaybetme korkusu vardı. Çünkü kaybedilecek puan ve ya puanlar bizim için her şeyin bitimi demekti.
 Sahadan kazanmak isteyen bir takım ve takımın güzel bir mücadelesi vardı. Serdar Cansu’nun güzel asistiyle açılan gol perdesi yine Serdar Cansu’nun güzel golüyle kapandı.
Bu güzel galibiyetten dolayı öncelikle ekibimizi tebrik ediyoruz. Offspor galibiyetiyle, taraftarlara ve kente yeniden bir heyecan geldi.

 


          İnşallah kalan maçlarda bu heyecanı tekrar kaybetmeyiz. Şimdi önümüzde 8 haftalık bir maraton var. Her ne kadar zirve şansımız olmasa bile Play Off şansımız yüzde yüz vardır.
Bu hafta sonu Pazarspor, ardından küme düşen Bergamaspor ve bu maçın ardından kendi sahamızda oynayacağımız Çatlcaspor maçlarını kazandığımızda Play Off yolu tamamen açılmış olacaktır.
 Tabi oynanmamış hiçbir maçın garantisi yok. Ama kalan maçlarımıza baktığımızda ekibimizin bu maçları kazanacak güce ve kapasiteye sahip olduğunu hepimiz biliyoruz.

 


          Her zaman dediğim gibi tekrar geçmiş haftaları unutarak takıma gerekli desteği vermeliyiz. Son haftalarda alınan başarısız sonuçlar sayesinde kente futbol heyecanı kaybolmuş, taraftarlar takımına küsmüş, her maç ful dolan tribünlerimiz Osmaniyespor maçında boş kalmış ve stat da sessizlik hâkim olmuştu.
Bunları unutarak elimize geçen bu şansı iyi değerlendirmek için hep birlikte YENİDEN diyerek takımımıza destek verelim. Çünkü 3 puanlık sistemde her an dengeler değişebiliyor. Biz öyle bir konumdayız ki her maç bizim için ne hikmetse kırılma maçı gibi olmuştur.

 


           Artık hep birlikte takımda taraftarlarda geçmiş haftaları unutarak bu zinciri kırıp bir an önce bu kırılmadan kurtulmalıyız. Birlikte yakalayacağımız birkaç maçlık seri bizi hedefimize götürecek ve İnanıyorum ki bu da Pazarspor maçıyla başlayacaktır. Şimdi yapılması gereken kaybettiklerimize üzülmeyecek, kalan son 8 haftalık maratona bakacağız.
tiğimiz haftalarda hepimiz takımı eleştirdik, küstük kırıldık. Bence bunları da bir tarafa bırakarak kalan haftaları çok iyi değerlendirmeliyiz. Son şansımızı kaybetmemek için hep birlikte YENİDEN deyip takımın yanında yer alıp destek vermeliyiz.
Çünkü Zirveden uzak olsak bile Play Off şansımız yüzde yüz vardır. Bunu kaybetmeyelim.

YORUM EKLE

banner29