B.Vanspor'da kongreye doğru…

Bu sezon TFF 2. Ligde mücadele edecek olan B.Vanspor, kongre öncesinde yaptığı mükemmel transferlerle adından söz ettirmeyi başardı.
 Transferde titiz davranan ve nokta transferler yaparak kadrosunu güçlendiren ekibimiz grupta şampiyon adayı bir takım takım olduğunu ve hedefinin de şampiyonluk olduğunu gösterdi.
Evet, teknik kadromuz tamam, takım kadromuz tamam, taraftarlar tamam…
İnşallah kongrede de güzel bir yönetim çıkarsa inanın bu sezon sonunda bu takım kesinlikle TFF 1. Ligde kendini görecektir.
Şimdi herkes kongrenin yapılmasını ve maçların başlamasını heyecanla ve merakla beklemeye başladı.
 Ekibimiz Cumartesi günü kongresini yapacak. Merakla beklenen kongreye katılımın yüksek olması bekleniliyor.
 Yeni sezon için yapılan transferlerle grubun en güçlü takımı haline gelen B.Vanspor’da gözler kongreye çevrilmişken, güçlü bir yönetimin oluşması da herkesin beklentisidir.

           Bu sezon yine şampiyonluğa oynayacak olan B.Vanspor’un Cumartesi günkü kongresinin daha farklı, katılımı yüksek ve renkli olmasını bekliyoruz.
Bu çerçevede İş adamlarının, Stö’ler, basının, spor kamuoyunun ve taraftarların yoğun katılım sağlamasıyla belki de son yılların en güzel kongresi yapılır.

 


         Bu vesileyle kongrede çıkacak birlik beraberlik ve takım etrafında kenetlenmeyle lige başlamadan belki de önemli bir puanı hanemize yazdırmamış oluruz.
Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, yönetime katılacakların katkı sağlayacağı güçlü bir yönetimin oluşturulacağının sinyallerini vermişti.

 


        Tabiki yönetime girecek herkesin mutlaka takıma katkı sağlaması gereklidir. Ancak bu şekilde başarılı oluruz. Geçen sezon maddi sıkıntılar çok yaşandı.
 İnşallah bu sezon yaşanmaz diyoruz.
       Evet, Cumartesi günü geçen sezonu şampiyon olarak kapatan ve bu sezon hedefi yine Şampiyonluk olan ekibimizin kongresinde buluşalım.

 


        Bu kongrenin ilimiz futbolu ve takımımızın geleceği adına güzel bir kongre olmasını diliyoruz. İnşallah bu kongre sonunda da birliğimiz beraberliğimiz ve takım etrafında kenetlenmemiz daim olur ve daha da güçlü olur.
Zaten başarmanın ilk ayağı birlik beraberliktir.

 

 
           Bu sezon yine birlikte başaracağız diyor, yapılacak kongrenin, ilimiz futboluna ve takımımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Maçlar oynandığında hepimiz şunu derdik. Haydi, maça, bu kez de diyoruz ki Cumartesi günü haydi kongreye.
Kongre Cumartesi günü saat 14.00’de VAN TSO toplantı salonunda yapılacaktır.

YORUM EKLE

banner29