B.Vanspor'da kan değişikliği şart!

          Ligde 25. Haftayı geride bırakırken zirveden kopmamız ve son Osmaniyespor beraberliğiyle de Play Off şansının da riske girmesi hepimizi derinden üzdü.
Ligin 2. Devresinde oynadığımız 8 karşılaşmada kaybettiğimiz 14 puan sayesinde önce Zirveden sonrada Play Off potasından uzaklaşmış bulunuyoruz.
Özellikle Kırşehirspor maçıyla düşüşe geçen ekibimiz, içeride ve dışarıda puan ve puanlar kaybetmeye devam ederken, diğer takımların puan ve puanlar kazanmasıyla tüm dengeler değişti. Zirve ve Play Off için Kırılma maçı olarak gördüğümüz hiçbir maçı kazanamadık.
 Kazanamıyorsak nasıl Zirvede kalıp yada Play Offa kalacağız? Heyecanı kaybolmuş bir takımında bunu başarması tabiki zor.

 


            Rakibimiz olan 4 takımla oynadığımız, Esenler Erokspor, Kırşehirspor, Altındağspor ev Kızılcabölükspor maçlarına baktığımızda sadece 2 gol atmış, 10 puan kaybı yaşadık.
Hal böyleyken bu teknik kadro ne iş yapar? Hiç mi tedbir almaz. Sen şampiyonluğa oynayan bir takımsın geldiğin duruma bak. Sözün kısası bu iş Şimşir Hocayla gitmez.

 


        Değişim şart.
       Pazar günüde Play Off için Osmaniyespor maçını kırılma maçı olarak gördük.
Ne yazık ki grubun en kaliteli takımlarından olan ekibimiz, maçın 20. Dakikasından itibaren 10 kişi kalan Osmaniyespor’a kendi sahasında puan kaptırmaktan kurtulamadı.
Neden mi?
Çünkü idmanlarda takıma sadece orta sahada top çevirme dersi verildiğini görüyoruz. Ligin 2. Devresinde izlediğimiz her maçta sadece bunu gördük.
 Bir takım hiç mi şut çekmez? Son oynadığımız Osmaniyespor maçında bile kaleye giden kaç şut vardı?
 Doğru dürüst kaç gol pozisyonuna girdik. Adamlar 10 kişi kalmasına rağmen neredeyse galip geleceklerdi. Son haftalarda alınan başarısız sonuçlar sayesinde kente futbol heyecanı kayboldu, taraftarlar takımına küstü, her maç ful dolan tribünler boş kaldı.

 

         Şimdi yapılması gereken kaybettiklerimize üzülmeyecek, kalan son 9 haftalık maratona bakacağız. Son şansımızı kaybetmemek için bir kere teknik kadroda değişim şart. Bu değişiklikle inanın kente futbol rüzgarı yeniden esecek, takımın ve taraftarların kaybolan heyecanı yeniden gelecektir. Verilen emekler belki bu sayede kaybolmayacaktır.
Kesinlikle mevcut teknik kadroyla bu iş gitmez. Bizim için Offspor maçı bir dönüm maçı olmuştur. Kazanırsak Play Off şansı devam eder, kaybedersek Play Off da biter.
O açıdan bu maç öncesi yapılacak bir kan değişikliğiyle her şeyin daha güzel olacağına inanıyorum.

YORUM EKLE

banner29