B.Vanspor'da istikrarlı çıkış…

         Temsilcimiz son 4 hafta da aldığı 4 galibiyetle ‘play off’da ben de varım’ dedi.
Son maçta rakip fillelere attığı 15 gol ve hanesine 12 puan yazdıran ekibimiz, hem gurubun en başarılı takımı oldu hem de en fazla gol atan en az gol yiyen takım konumuna da gelmiş oldu.
Son 4 haftada yakaladığı istikrarlı çıkışla herkesin taktirini ve beğenisini kazanan ekibimiz, oynadığo maçlarda rakiplerine de adeta futbol dersi veriyor.
Offspor'la başlayan galibiyet serisine Adıyamanspor'la devam eden temsilcimiz oynadığı futbolla göz kamaştırıyor.
Adıyamanspor maçında güzel bir hava, mükemmel bir taraftar vardı. Tribünlerde taraftarların mükemmel desteğine 3 gol hediye eden ekibimiz Play Off biletini de cebine koymuş oldu.

 

 

İnanın Pazar akşamından bu yana kentimizde en çok konuşulan konu B.Vanspor'un başarısı ve Play Offa kalışı oldu.
Çünkü yıllar sonra Kente Play Off heyecanı yeniden geldi.
Futbol sevenler eski Vanspor havasını almaya başladı. Bu gercekten kentimiz futbolu adına güzeldir.
Bu güzel havayı yeniden kentimize yaşatan yönetim, teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz.
Şimdi önümüzde 3 haftalık bir maraton kaldı. Bu 3 haftalık maratonda takım etrafında kenetlenip gerekli desteği vermek hepimizin görevidir.

 

 

 Takımımız inanın Play Off da şampiyon olacak kaliteye tecrübeye ve güce sahiptir. Bu fırsatı kesinlikle kaçırmamalıyız.
İş adamlarımizdan stö'lerden bu süreçte takıma destek verilmesi herkesin beklentisidir. Pazar günü Adıyamanspor maçına gelen Jandarma Asayiş Kolordu Komutanımız Tümgeneral Sayın Hacı İlbaş takımımıza maddi destek de sunmuştur.
Kendilerine çok tessekkür ediyoruz.
 Şimdi adımı böyle bir desteği İş adamlarımızdan Stö'lerimizden de bekliyoruz.
 Sözün kısası elimize geçen bu fırsatı kacırmamak için destek destek ve yine destek diyoruz. Adıyamanspor maçında Van’daki taraftarlarımız taktire şayan bir destekle görevlerini yerine getirdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz.
Şimdi diyoruz ki sıra sen de İstanbul.

 


İstanbul'daki taraftarlarımızı Sultanbeylispor maçında takımımıza destek vermeye davet ediyoruz.
Gerçekten İstanbul’daki her maçımızda taraftarlarımız takımımızı hiç yalnız bırakmadı. Sultanbeylispor maçında da takımı yalnız bırakmayacaklarına yürekten inanıyoruz.
 Evet ligin bitimine 3 haftalık bir maraton kaldı. Bu hafta Sultanbeylispor, sonraki hafta evimizde Elazizspor ve son hafta Düzcespor maçıyla lig bitecek hemen ardından Play Off heyecanı başlayacak.
Play Offa kalan 4 takım yani, 2. 3.4. Ve 5. Sırada yer alan takımlar Play Off oynayacak. Sıralamada 2. Olan takım 5. Takımla deplasmanda sonra evinde oynayacak.
 Aynı şekilde 3. Olan takıml 4. Takımla deplasmanda sonra evinde oynayacak. Bu maclarda başarılı olan 2 takım finale kalacak.

 

 

 Final maçı tarafsız sahada oynanacak. Burada kazanan takım grupta 2. Lige çıkan 2. Takım olacak. Biz bunu başarır mıyız tabi ki başaracağız.
 Tekrar Adıyamanspor maçında sergilenen güzel futbol ve alınan galibiyetten dolayı ekibimizi kutluyor, Sultanbeylispor maçı selfisini kendilerinden bekliyoruz.
 Biz takımımıza inanalım güvenelim destek verelim.
Onlar gereğini yerine getirir.
Haydi İstanbul destek sırası sizde.

YORUM EKLE