B.Vanspor'a sahip çık!

           Her maçımızı ful tribünlere oynuyoruz.
Profesyonel liglerde birçok takım tribünlerini doldurma çalışması yaparken, biz taraftarlarımızın stat da nasıl sığacağının hesaplarını yapıyoruz. Buradan herkese sesleniyoruz.
Bu güzel kent için, takımına ve taraftarlarına sahip çık. Unutma, bu zorlu süreçte takıma verilecek bir maddi desteğin karşılığı Şampiyonluktur.
Ligin bitimine 14 haftalık bir maraton kaldı.

 


      Kalan 14 haftalık maratonda oynayacağımız her maç bizim için final havasında geçecek. Çünkü Lider Kırşehirspor’la aramızda 6 puanlık bir fark var.
Bu farkın açılmaması ve kapanması için, biz maçlarımızı kazanıp Kırşehirspor’un kaybetmesini bekleyeceğiz. Gerçekten zorlu bir süreç bizi bekliyor.
Liderle aramızda 6 puanlık fark bulunduğu sürece Şampiyonluk için kazanmaktan başka çaremiz yok. Yani bizim bir maç kaybetmemiz, Liderin maç kazanması halinde Şampiyonluk şansımız tamamen riske girmiş olacak.
O açıdan her maça final maçı gibi çıkıp kazanıp yolumuza devam edeceğiz.  Şimdi önümüzde 4 haftalık zorlu bir süreç var.
Biz özellikle zirve hesapları yapan takımlarla oynarken, Zirve hesapları yapan takımlar ise zirve hesabı olmayan takımlarla oynamaları işimizi biraz zorlaştıracak.

 


       Ama biz her zaman zoru başardık. Bu kez de başaracağımıza inanıyorum. Neden inanıyorum? Çünkü ben takımıma güveniyorum.
Önümüzdeki 4 hafta maçlarına baktığımızda, ekibimiz, Esenler Erokspor, Kırşehirspor, Altındağ Belediyespor ve Kızılcabölükspor maçlarına çıkarken, Lider Kırşehir Belediyespor ise, Elazizspor, B.Vanspor, Karşıyaka ve Kemerspor maçlarına çıkacak.
Bu 4 haftalık maraton da kaybetmeden devam etmemiz halinde Şampiyonluğun en büyük adayı oluruz. Van olarak yıllar sonra Şampiyonluk heyecanını yaşıyoruz.
 Her maçımızı ful tribünlere oynuyoruz. Profesyonel liglerde birçok takım tribünlerini doldurma çalışması yaparken, biz taraftarlarımızın stat da nasıl sığacağının hesaplarını yapıyoruz.

 


        Kentin her tarafında B.Vanspor’un başarısı konuşulması gerçekten çok güzel. Birlik ve beraberliğimiz tam. Yönetime, teknik kadroya ve futbolcu arkadaşlarımıza güvenimiz tam. Biz başaracağımıza inanmışken maddi destek için bir adımda, İş adamları, Stö’ler Dernekler, kamu kurum ve kuruluşlardan bekliyoruz.
Kentin takımına vereceği bir maddi destek bu süreçte gerçekten çok önemlidir. Yakalamış olduğunuz bu güzel Atmosferi Şampiyonlukla taçlandırmak için herkes elini taşın altına koymalı ve Şampiyonluk beklediği takımına gerekli maddi desteği mutlaka vermelidir.

 


         Pazar günü oynayacağımız Esenler Erokspor maçı öncesinde herkesin takımı ziyaret etmesi, desteğini sunması, takıma yalnız olmadığını aşılaması, takımı ayrı motive edeceği unutulmamalıdır.
Ben derim ki yıllar sonra elimize geçen bu fırsatı, Şampiyonlukla taçlandırmak için, Haydi Van takımına sahip çık!

YORUM EKLE

banner29