Altın değerinde 3 puan…

   Temsilcimiz B.B.Vanspor, Kırıkhanspor deplasmanından altın değerinde 3 puanla döndü.
Öncelikle tebrikler diyoruz. Bu 3 puan vesilesiyle ligin ilk haftasındaki eleştirilerin yerini, bu kez tebrikler aldı.
   Oynanmamış hiçbir maçın garantisi yok.
   O açıdan ister deplasman olsun, ister iç saha olsun, her zaman galibiyete olduğu kadar, mağlubiyete ve beraberliğe de hazırlıklı olmak lazım.
   Ligin ilk maçından Ankara Demirspor mağlubiyeti nedeniyle takım eleştirilerin odağı olmuştu.
Daha ligin ilk maçında bu kadar eleştiri gerçekten haksızlıktı. Beklemek sabr etmek lazım. Henüz ligin başı.
İlk 5 hafta maçlarını gördükten sonra, takım başarısız bir şekilde yoluna devam ederse o zaman hep birlikte eleştiri yapalım demiştim.
  Biz bu takımdan şampiyonluk bekliyoruz diye, takım takım içte ve deplasman da her takımı yenecek dağıtacak diye bir kaide yok.
   O açıdan şampiyonluk bekliyorsak sabırla desteğe devam etmemizde fayda vardır. Bakın grupta şampiyonluk hesapları yapan birkaç takım hem de kendi sahalarında farklı mağlup olabiliyor.
   Bir iki maç kaybetti diye de hiçbir takım hedefinden kopmayacaktır. Sıfırdan kadro kuran takımlar aynen bizim gibi uyum sorunu yaşıyorlar. Bu da en fazla 3-4 hafta sonra son bulacak ve takımların gerçek güçleri ortaya çıkacaktır.
Kırıkhanspor deplasmanından alınan 3 puanla bir anda 8 sıra yukarıya fırladık.
   İşte 3 puanlık sistemde dengelerin bir maçla ne kadar değiştiğinin en güzel örneği. Önümüzde 32 haftalık bir maraton var.
Hepimiz de isteriz ki her maçta galip gelelim. Ama bazen olmayabilir olmadığında da yıkıcı değil, yine de yapıcı olmamızda fayda vardır.
  Bakım çok büyük transferler yapan ve şampiyonluk adayı 24 Erzincanspor kendi sahasında Diyarbekirspor'dan 4 gol yiyiyor. Şimdi her şey bitti mi diyecekler? O açıdan içte ve deplasman da her sonuca hazırlıklı olalım. Kırıkhanspor deplasmanından alınan 3 puan hem takıma hem de taraftarlara iyi bir kan ve güven verdi.
Takım kadromuz gerçekten mükemmel yeter ki bu takım otursun. İnanın hem tadından futbol izleyip hem de alınacak sonuçlarla hedefimize doğru ilerleyeceğiz. Kırıkhanspor deplasmanından Van'a 3 puanla dönen ekibimizi kutluyoruz.
Şimdi önümüzde 2 önemli maç var. Cumartesi Kayseri Erciyesspor ve sonraki hafta başı Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçı Süper Lig takımı Kayserispor.
   Takımımıza bu 2 önemli maçta başarılar diliyor, tüm taraftarlarımızı stada ve desteğe davet ediyoruz.

   Bu arada Van'da olduğu gibi Kırıkhanspor deplasmanında da takımı yalnız bırakmayan grup kara kobra taraftarlarına yürekten teşekkürler.
   Taraftarın Antakya'nın sıcağında hiç durmadan takımı 90 dakika desteklemeleri takdire şayandır.

    Ercan Dülger ve ekibini yürekten tebrik ediyoruz.

YORUM EKLE

banner29