Adıyaman'dan 3 puanla dönebilirdik

           Ligde 14. Haftayı geride bıraktık. İlk devre için artık son 3 hafta kaldı. Sezona başlarken zirve hesapları yapan 4 takım vardı.
Tabloya baktığımızda ise yaklaşık olarak 10 takımı görüyoruz.
Ligin 14. Haftasında Şampiyonluk hesapları yapan takımların puan kaybetmesiyle tablo bir anda değişti.
 İlk 10 sırada yer alan takımların puanlar birbirine çok yakın oldu. Buda kalan son 3 haftalık maratonda bu 10 takımada ilk devreyi ya lider ya da zirvede tamamlamanın hesaplarını yaptıracak.
Şampiyonluk hesapları yapan Kırşehirspor, Kızılcabölükspor ve Yeni Orduspor son haftayı mağlubiyetle kapatırken, B.Vanspor ise haftayı 1 puanla kapattı. 

 

        Geride bırakılan 14 haftalık maratona bakıldığında grubun en başarılı takımı Ofspor oldu. Son 8 haftalık maratonda Ofspor 19 puan    toplarken, Şampiyonluk hesabı yapan 4 takım ise büyük puan kayıpları yaşadı.
Şampiyonluk hesapları yapan takımlar 14. Haftayı mağlubiyetle kapatırken, B.Vanspor Adıyamanspor deplasmanında aldığı 1 puana çokta sevinmemelidir.

 


         Çünkü Adıyamanspor deplasmanında B.Vanspor Şampiyonluğa oynayan bir takıma yakışır bir mücadele vermedi.
Sanki Adıyaman'a idman yapmaya gitmiş bir takım görüntüsü verdi. Kaliteli bir takımız ama bunu sahaya yansıtamıyoruz.
Bu kentin takımına inandığı gibi takımda inanarak sahaya çıkmış olsaydı, Adıyamanspor deplasmanından çok farklı bir galibiyetle dönerdi.

 


                    Kulüp Başkanı Servet Yenitürk ve yönetimi elinden geleni yaparken, kent takımının yanında dimdik durmuşken, taraftarlar hiçbir deplasmanda takımını yalnız bırakmazken, takımında bunların karşılığını vermesi gerekir.
 Sezon başından bu yana lider olmak için elimize çok şans geçti ama biz bu şansları bir türlü değerlendiremedik.
Bu vesileyle de 3 ortağımız varken, bugün 10 ortağımız oldu. Şimdi bunların tamamını unutup önümüzdeki son 3 haftaya bakacağız.
 Kendi sahamızda 2 deplasmanda ise 1 maça çıkacağız. Kesinlikle kazanmamız gereken 3 maç bizi bekliyor.
Bu 3 maçta takımın kesinlikle hanesine 9 puan yazması gerekiyor. Kulüp Başkanının elinin güçlenmesi için, kentin takımına daha sıkı sarılması için ve taraftarların takımına olan güveninin kaybolmaması için, takımın bu 3 maçı kesinlikle kazanması gerekiyor.
Zaten rakibimiz olan takımlara puanlar kaptırdık.
 Bu son 3 haftada ise rakibimiz olmayan takımlardan da 9 puanı hanemize yazdırıp devreyi kapatmalıyız.

YORUM EKLE