Adımlar sağlam atılmalı

    Spor Toto 3. Ligde bir sezon daha kapandı. 3 Grupta 3 takım direk bir üst lige çıkarken, 10 takım küme düştü. 12 Takım ise bir üst lige çıkmak için, Play Off maçlarında son şanslarını deneyecek. Şampiyon olan takımlar sevinçli, küme düşen takımlar ise üzüntülü, Play Offa kalan takımlar ise umutlu. İşte 36 haftalık bir maç maratonunun sonu da böyle oldu.
Ligin 2. Devresinin başlarında aldığı puanlarla umutlandıran, bazen Şampiyonluk bazen de Play Off hesapları yaptıran ekibimiz, ligi ancak orta sıralarda tamamlayabildi. Şimdi gözler yeni bir yönetimle yeni bir sezona çevrilmiş durumda. Acaba neler olacak? Nasıl bir kadro kurulacak. Hedef Nedir? Tabi bunların cevabını önümüzdeki haftalarda bulma imkânı bulacağız.
    Tabiki beklenti bellidir. Artık bu kent bir üst lig istiyor. Bunun hesapları iyi yapılmalı ve buna göre adımlar atılmalıdır. Artık her sezon averaj takımı olmak değil, küme düşme riski yaşamak değil. Coşan coşturan, on binleri stada çeken, kentin her tarafında futbol rüzgârı estiren bir takım olmalıdır. 
    Zaman, bu kent ve bu kent insanının beklentisine cevap vermenin zamanıdır. Tff 3. Ligde şampiyon olan takımlara baktığımızda, bizim onlardan hiçbir eksiğimiz yok, hatta fazlalığımız var. Kent olarak, taraftar olarak, futbol potansiyeli olarak kesinlikle hak ettiğimiz yerde değiliz. Birlik ve beraberlik içinde bunu başaracağımıza inanıyorum. Yeter ki takımın başındaki yönetim ben bilirim, ben yaparım düşüncesiyle değil, paylaşımcı bir düşünceyle yola çıksın. Gerisi kendiliğinden gelecektir. Yönetim, spor kamuoyu taraftarlar kısacası kentteki herkesin tek derdi bu takımın bir üst lige çıkmasıdır. O açıdan yönetim öncelikle takım etrafında birlikteliği sağlamalıdır. Bunu başardığınız an, başarılı olduğunuz andır. Şimdiden atılacak her adım önemlidir. Tek beklentimiz atılacak her adımın sağlam atılması ve birliktelik sağlanarak, kente layık bir takımın kurulmasıdır. 

YORUM EKLE

banner29