Takım umut vermiyor

       Spor Toto 3. Lig 1. Grupta 3. Hafta maçlarıda geride kaldı. Şu ana kadar 4 resmi maça çıkan ekibimiz, Zirrat Türkiye Kupasına, ilk maçında veda ederken, ligde ise, 1 galibiyet 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.


      Geride bırakılan 3 haftalık maratonda alınan 4 puan, kayıp ise 5 puan oldu. Eğer sezon başı böyle kayıpla devam edersek, sezon sonu yine acısını yaşamaya devam ederiz. Şu ana kadar verilen mücadele ve alınan sonuçlar, bana göre kimseyi tatmin etmemiştir.


      Ekibimizin ligin ilk maçında, Manavgatspor deplasmanından aldığı 1 puana, umutlanıp sevinirken, Zirrat Türkiye Kupası ilk tur maçında ise üzüldük yıkıldık. Yeni kampta çıkmış ve ilk kez taraftarlarıyla buluşan bir takımın, amatör bir takımın karşısında verdiği mücadele herkesi şaşkına çevirmişti. Kupa maçında amatör bir takımı, hemde kendi sahasında yenemeyen bir takımın, ligde nasıl mücadele edecek soruları, Kurtalanspor maçı sonrasında sorulmaya başlandı. Çünki hiç kimse sergilenen futboldan verilen mücadeleden memnun olmadan sahadan ayrılmıştı.


      Ligin 2. Hafta maçında kendi sahasında, Kütahyaspor’u konuk eden ekibimiz 1-0 mağlup duruma düştükten sonra karşılaşmayı 2-1 zor kurtarabildi. Kütahyaspor 10 kişi kalmasına rağmen, kendi sahamızda verdiğimiz mücadele bana göre yetersizdi. Ekibimiz zorda olsa maçı kazandı ama, gönlümüzü kazanamadı.Kütahyaspor çokta iyi olmayan bir ekip. Geride kalan 3 maça baktığımızda Kütahyaspor sadece 1 puan almış durumda. Bu da gösteriyorki biz gerçekten iyi değiliz. Kendi sahasında zor kazanan, deplasmanda ise kaybeden bir takım konumuna gelmek, ligi zor tamamlamak anlamına gelir. Yeni bir teknik kadro ve yeni kurulan bir takımın vermesi gereken mücadele bence bu olmamalıdır.
Ligin 3. Hafta maçında, Karacabey Birlikspor deplasmanına giden takımımız, kafamızdaki bu futbolla ligde nasıl mücadele edecek sorularını biraz aydınlatmış oldu. Karacabey Birlikspor deplasmanından kalesinde 5 gol gören ekibimiz, ligin 3. Haftasında grupta en çok gol yiyen takım oldu. Allah aşkına 1 gol bile atacak takatiniz yokmuydu? Sevgili Namık hocam, bu nasıl bir iştir. Takımı kampta siz hazırladınız. Takımın konumunu yapısını oynayacağı futbolu vereceği mücadeleyi siz hepimizden daha iyi biliyorsunuz. 5 gol yiyen bir takım, 1 gol atamıyorsa, neye göre transfer yapıldı? bu takım, nasıl hazırlandı diye size sorsak ne dersiniz? Amatör bir takıma kendi sahamızda mağlup olup, kupaya veda etmek,kendi sahamızda 10 kişi kalan Kütahyaspor’u zor yenebilmek ve ligin 3. Maçında grubun en çok gol yiyen takımı olmak içimizi acıtıyor. Bu hal böyle devam ederse, geçen sezon çektiğimiz sıkıntıları yeniden yaşıyacağız demektir. Namık hocam, siz deneyimli tecrübeli işi bilen işin ehlisin. Acaba, siz 4 resmi maçta verilen mücadeleden, alınan sonuçlardan memnunmusunuz? Belki, eksiğimiz var diyeceksiniz. Bende derim ki neden kampta tamamlayamadınız.

       TFF’nin sitesinde baktığımızda kadronuzda 29 futbolcu var. Şişirilmiş bir kadro yerine, takım kadrosu 22 ve ya 24, olsaydı, kulübede ve ya tribünde oturan futbolcu yerine, bence sahada mücadele edecek bir kadroya sahip olurdunuz. Kadroda 29 futbolcu var, Amatör bir takıma yenilerek kupaya veda eden, Karacabey Birlikspor deplasmanından 5 gol yiyip 1 gol atamayan 29 kişilik kadro ne iş yapar siz söyleyin?
        Şimdi önümüzde Bayburt Grup Özel İdarespor maçı var. Geçen sezon çok başarılı bir grafik çizen bu takım, bu sezon başarısız bir garafik çiziyor. 3 Maçta 1 puan alan, Bayburtspor maçında öyle bir mücadele verilmeliki, bizde takımımız kendini buldu diyelim.

     Hepimizin beklentisi takımın kendini bulması Van Büyükşehir Belediyespor’un hak ettiği yere getirilmesidir.

YORUM EKLE

banner29