Büyükşehir transferde sesiz

 Spor Toto 3. Ligde yeni sezonun ilk karşılaşmaları 3 Eylül’de başlayacak. Yaklaşık 1 aylık bir süre kaldı. Takımlar, bir yandan transfer çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da kamp bölgelerinde, lig hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik kadro sorununu aşan Van Büyükşehir Belediyespor, şimdilerde ise transfer de sesizliğini koruyor. Mevcut kadroda kimler kaldı, Kimler gitti? Yeni sezon için hangi transferler yapıldı? Hedef nedir? Soruları taraftarlar arasında sıkça soruluyor. Ne hikmetse liglerin başlamasına kısa bir süre kalmasına ve takım Erzurum’da ilk etap hazırlıklarına başlamasına rağmen yönetimden bir açıklama yok. Yönetim kurulunun bu konuda kısada olsa bir açıklama yapmasını bekliyoruz.
2016-2017 Futbol sezonunda, 3. Ligdeki hemen hemen en zor grupta yer alan Van Büyükşehir Belediyespor,transferdeki sesizliği nedendir? Yoksa transferler yapılıyorda gizli mi tutuluyor? Aslında yapılan ve yapılacak transferlerin kamuoyuyla paylaşılması lazım. Çünki herkes bir merak içindedir. İçinde bulunduğumuz grupta mücadele etmek bu sezon gerçek zor olacaktır. O açıdan geçmiş sezonlarda yapılan hataların yapılmaması herkesin beklentisidir. Özellikle son 2 sezon gol yollarında çok sıkıntılar yaşadık. Forvet sıkıntısı bir türlü çözülemedi. Belki transferler sesiz sedasız yapılıyor ama, özellikle forvet konusunda çok dikkatli adımlar atılmalıdır.
İçinde bulunduğumuz grupta 19 takım yer almaktadır. Güçlü takımların yer aldığı grupta, Şampiyonluk ve Play Off mücadeleleri çok sert geçecek ve bu grupta küme düşme riski biraz daha fazla olacaktır. Teknik sorumlular, halen transferin başındayken, titiz davranmalıdır. Sezon ortası geldiğinde ben, transfer yapmadım, ben bulmadım mazeretleriyle oyalama yapmasınlar. Şimdiden atılacak adımların çok dikkatli adımlar olmasını bekliyoruz.

Ligin başlamasına yaklaşık bir aylık bir süre var. Bu süre içerisinde eksiklikler ve kurulacak takımın uyum sorunu yapılacak hazırlık maçlarıyla giderilmelidir. Çünki yeni sezonun ilk maçını deplasmanda Manavgatspor’la oynayacağız. 2016-2017 Futbol sezonun ilk maçını kazanmak, hem takımın kendine olan güvenine, hemde taraftarların takıma olan güvenine etkisi büyük olacaktır.

YORUM EKLE

banner29