Büyükşehir son maçında

         Van Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü, ilk devrenin son maçına çıkacak. Ligin bitimine bir hafta kala ilk devreyi kapatacak olan ekibimiz, üstündeki takımlarla puan farkının açılmaması ve altındaki takımlarla ise puan farkının kapanmaması için, son maçını kazanmak istiyor. Deplasmanlarda rahat oynayan ve kazanan ekibimiz, iç sahada ise bunu yapamamanın sıkıntısını yaşıyor. Üstündeki takımla arasında 1 puan fark bulunan ekibimiz, altındaki yaklaşık 10 takımla 2 maçta kapanacak puan farkları var. Bunları göz önünde bulundurduğumuzda, Pazar günü oynanacak olan, Erzin Belediyespor maçı büyük önem arz ediyor. Ekibimiz, üstündeki takımla arasındaki puan farkının açılmaması ve altındaki takımlarla arasındaki puan farkının kapanmaması için, Erzin Belediyespor maçını 3 puanla kapatması gerekiyor. Son haftayı bay geçirecek olan ekibimiz, bu hafta da ise rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.


     Pazar günü oynanacak olan Erzin Belediyespor maçında, takım iç sahada kazanamama sıkıntısını üstünden atarak sahaya çıkmalıdır. Taraftarların desteğini arkasında his ederek, bu maçı kazanıp, iç sahadaki bu kâbus zincirini bu maçta kırmalıdır. Taraftarlar maçın son dakikasına kadar takımı en güzel şekilde destekleyecekleri kesindir. İnanıyorum, takımın sahadaki mücadelesi, taraftarların tribündeki destekleri sayesinde 3 puanı ekibimizin hanesine yazdıracaktır.

        Erzin Belediyespor maçını kazandığımızda, ligin bitimine bir hafta kala, puan cetvelindeki yerimizi korumuş olacağız. Bay      geçeceğimiz ligin son hafta maçlarına baktığımızda ise hem üstümüzdeki takım hem de altımızdaki takımlar zorlu maçlara çıkacağını görüyoruz. Erzin Belediyespor maçında alacağımız 3 puanla inanıyorum ki ilk devreyi zirveden kopmadan kapatacağız. Ekibimize şimdiden başarılar diliyorum.

YORUM EKLE

banner29