2016-2017'nin en iyisi taraftarlar oldu

      2016-2017 Futbol sezonunda geride kalan 36 haftalık maratona baktığımızda alkışı hak eden sadece taraftarlar oldu. Onlar inanarak, gönülden severek, kar kış yağmur ve sıcak demeden her zaman her yerde takımı yürekten desteklediler. Yeri geldi, üzülmelerine ve yıkılmalarına rağmen, yine de yürekli desteklerinden vazgeçmediler.


      Ekibimiz, Cizrespor maçıyla kendi sahasında, bu sezonun son maçını oynamış oldu. Karşılaşma 1-1 sonuçlandı. Alınan puanın çokta etkisi olmadı. 48 Puanla yine 8. Sırada haftayı kapattık. Bu hiçte önemli değil. Önemli olan sürekli elimize geçen Zirve ve Play Off şanslarını değerlendiremememizdir. Bu vesileyle bir sezonu daha hüsranla kapatıyoruz. 36 Haftalık bir maratonu geride bıraktık. Zevkle bir maç izleyip de evimize gidemedik. Sancaktepespor şampiyon oldu. 4 Takımda Play Offa kalacak. Allah aşkına en azından Play Offa kalamaz mıydık? Aslında kalırdık kalmasına da, 25. Haftayla 31. Hafta arasında 7 hafta boyunca kaybedilen puanlar sayesinde kalamadık. Herkes bu takım kesin Play Offa kalır dedi, ne yazık ki takım 32. 33. Ve 34. Haftalarda aldığı puanlar sayesinde ligde kalmayı garantiledi. Ne diyelim artık. Sezon bitti. Geleceğe bakalım. İnşallah bu sezon yaşadığımızı önümüzdeki sezon tekrar yaşamayız.
2016-2017 Futbol sezonunda geride kalan 36 haftalık maratona baktığımızda alkışı hak eden sadece taraftarlardır. Onlar inanarak,


      gönülden severek, kar kış yağmur ve sıcak demeden her zaman her yerde takımı yürekten desteklediler. Takım bir iki maç kazanınca tribünler ful doldu destek çığ gibi büyüdü. Ama kötü gidişat taraftarların çoğunu sahadan uzaklaştırdı. Grup kara kobralar takım kötü gitmesine rağmen bu takım bizim deyip destekten hiç vaz geçmedi geçmezler de. Çünkü onlar bu takıma sevdalı, onlar bu takımı karşılıksız seviyor ve gönülden destekliyor. Vanspor sevdası bu kentte çok farklıdır. Geçmişten gelen bir sevdadır. Unutulmadı unutulmaz. İşte taraftarlarımızda bunun bilincinde, iyi günde kötü günde hep takımı desteklediler. Şimdi sorarım size, bu sezon alkışı, takdiri, taraftarlar mı yoksa takım mı hak etti? Bence taraftarlar hak etmiştir. İnşallah önümüzdeki sezon bu vefakâr taraftarların beklentisi olan bir kadro kurulur. Yeter onların çektiği çile. Her sezon aynı filmi izlemek zorunda değiller. Artık filim değişmeli, daha güçlü daha istekli, taraftarlar gibi inanan ve başarıya endeksli bir kadro kurulmalıdır.
Şahsım olarak 2016-2017 futbol sezonun da yıldızı alan, alkışı hak eden sadece taraftarlarımızdır. Onları desteklerinden dolayı gönülden yürekten kutluyorum.

YORUM EKLE

banner29