2. Lige yaklaşmışken…

Bu kent futbolda başarılı olduğu hiçbir dönemde bu kadar sesiz olmamıştı. Bence sen bu sesizlikten uyan ve takımına sahip çık Van.
Yıllardır herkes B.Vanspor’un bir üst lige çıkmasını bekliyor ve bu kent futbolunun yerinin 3. Lig olmadığını dile getiriyordu.
Bugün bu zincirin kırılacağı gün, ama kente bakıyorsun sanki takım küme düşüyormuş gibi sesiz bir bekleyiş içinde.
 Bu takım bu kentin vazgeçilmezi diyoruz ama yalnız bırakmış git şampiyon ol gel diyoruz. Olmaz beyler olmaz. 2. Lige bu kadar yaklaşmışken uyan kentim bu şans kaçmamalı.
      Bugün tamda bu takıma herkesin destek vereceği ve birlikte başarıyı yakalayıp kentin yüzünü güldüreceği, kente bayram havası yaşatacağı gündür.
 Eğer bu şansı kaybedersek işte o zaman son pişmanlık fayda vermeyecektir. Evet, Play Off’dayız. TFF 2.lige tamda bir adım kaldı.
 Takımımız Play Offa kalan takımlar içinde en kaliteli ve tecrübeli 2. Ligi hak eden bir takımdır. Tek eksik desteğin olmamasıdır. Bugün bu takıma verilecek maddi ve manevi desteğin sonu kesinlikle 2. Lig olduğunu hepimiz biliyoruz.

        Ne yazık ki takım yalnız kalmış ve tek başına bırakılmıştır. Bu şans kentimize gelmişken, bu takım bu şansı değerlendiremese, suçlu yönetim ve takım değil suçlu bizler olacağız. Çünkü onlar ellerinden geleni yaptı. Ya biz
      Hepimiz biliyoruz ki bugün bu takıma verilecek destek bu kentin futbolunun gelişmesine, futbol tutkunu gençlerimize, çocuklarımıza futbol kapılarının açılmasına ve bu kentin tanıtımına katkı sağlayacaktır.
Haydi Van zaman varken, bu sessizlikten uyan ve takımına sahip çık.
Play Offa kalan takımlara baktığımızda, ilçe takımları olmalarına rağmen herkes takımına sahip çıkıyor, ilçelerini takımlarının bayraklarıyla süslüyor biz ise bakıp kıskanıyoruz.

 

 

 Aslında bizim bir olmamızın kenetlenmemizin takımımıza destek verip sahip çıkmamızın, kentimizi bayraklarla süsleyip havaya sokmamızın ve rakiplerimizi kıskandırmamızın tamda zamanıdır. Ama nerde. Haydi, Van uyan ve takımına sahip çık.
       Bugün kentimizde en çok konuşulan konu B.Vanspor’un başarısıdır. Cuma günü İzmir’de oynanacak Karşıyaka maçında takımımızın elde edeceği bir başarı, bu kentin merkezinden en ucra köşesine günlerce konuşulacak ve takdir edilecek tek konu olacaktır. Çünkü bu takım bu kent insanı için önemlidir.

 


Sorarım bugün destek verilmese be zaman verilecek?
 Bugün destek denildiğinde bu kent için bu kent insanı için kapıların kapanma değil açılma zamanıdır.
 Karşıyaka maçına 2 günlük bir zaman var. İnşallah birileri çıkar bu süreçte takıma destek sağlar ve bu destekle bu takım bu kente bir üst ligi getirir.
 Unutmayalım bu şans bir daha bize bu kadar yakın gelmez.
Takımımıza başarılar diliyorum.

YORUM EKLE

banner29