Yıldırımoğlu Ailesi, taziyeleri kabul ediyor

Vanlı Gazeteci Oktay Yıldırımoğlu’nun babası Osman Yıldırımoğlu hayatını kaybetti. Merhum Yıldırımoğlu için Şerefiye Camii Taziye Evi’nde taziyeler kabul ediliyor.

Yıldırımoğlu Ailesi, taziyeleri kabul ediyor

Uzun yıllardır Van’da gazetecilik mesleğini sürdüren Oktay Yıldırımoğlu’nun babası Osman Yıldırımoğlu, yaşama gözlerini yumdu.
Yaklaşık dört aydır amansız bir hastalığa yakalanan ve hastanede yoğun bakımda tedavisi devam eden Osman Yıldırımoğlu, hayatını kaybetti.
Merhumun naaşı Şerefiye Camii’nde kılınan namazın ardından, kale yolu üzerinde bulunan Selimbey Mahallesi’ndeki mezarlığa defnedildi. Daha sonra taziyeler Şerefiye Camii yanındaki taziye evinde kabul edilmeye başlandı.
Taziyeye Yıldırımoğlu’nun yakınları, sevenleri ve Oktay Yıldırımoğlu’nun gazeteci olması hasebiyle gazeteci meslektaşları katıldı.
 

ACISINI PAYLAŞANLARA TEŞEKKÜR…
78 yaşındaki babasının bir süredir hastalığı dolayısıyla yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğünü, ancak hayata tutunamayarak vefat ettiğini belirten Gazeteci Oktay Yıldırımoğlu, “Son zamanlarda babamın hastalığı dolayısıyla aile olarak sıkıntı yaşıyorduk. Babam yaklaşık dört aydır akciğer kanseri hastasıydı. Kroner yoğun bakımda tedavisi sürüyordu. Ancak dün akşam vefat etti. Şimdi Şerefiye Camii yanındaki taziye evinde taziyeleri kabul ediyoruz. Arayan, soran ve taziyeye gelerek acımızı paylaşan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
         Bölge: Bişar Ulutaş

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2020, 18:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER