Yenitürk'ten, Bakan Soylu'ya Vanspor forması…

Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret ederek, kendisine 65 numaralı Vanspor forması hediye etti.

Yenitürk'ten, Bakan Soylu'ya Vanspor forması…

                Konuyla ilgili açıklama yapan Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, “Sayın Van milletvekillerimiz, Van Valimiz Sayın Mehmet Emin BİLMEZ ve Kolordu Komutanımız Tümgeneral Hacı İLBAŞ'IN görüşmeleri sonucu İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU, Van Spor Başkanı olarak beni ve kulübümüzün basından sorumlu başkan yardımcısı Sayın Ekrem Yalçın'ı makamına davet etti.

 


          Van Spor'un bölgedeki önemini ve kulübün sıkıntılarını kendisiyle paylaştık. Sayın Bakanımız da buna karşılık olarak “Elimden ne gelirse Van'ın ve Van Sporun yanındayım, mutlaka desteklerimiz olacaktır” diyerek Van'ı ve Van Spor'u ne kadar önemsediklerini belirttiler. Biz de van spor yönetimimiz ve Van Spor taraftarlarımız adına İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU'YA ilgi, alakalarından ve Şehrimize olan duyarlılığından dolayı çok çok teşekkür eder saygılarımızı sunarız” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2019, 16:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER