Yenitürk: Önümüzdeki haftalarda daha başarılı olacağız!

Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, 2-0 geriye düştükleri Bandırmaspor maçında beraberliği elde etmelerinin kendilerini sevindirdiğini söyleyerek, “İnşallah önümüzdeki haftalarda çok daha iyi sonuçlar elde ederiz” ifadelerini kullandı.

Yenitürk: Önümüzdeki haftalarda  daha başarılı olacağız!

         TFF 2. Futbol Ligi Kırmızı Grupta mücadele ede Vanspor, Pazar günü evinde karşılaştığı Bandırmaspor’la 2-2 berabere kalarak haftayı tek puanla kapattı.

 


         Vanspor aldığı tek puanla ilk haftayı dokuzuncu sırada tamamladı. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, “Bizim için zorlu bir maçtı. Taraftarımızdan yoksun çıktığımız maçta, eksikliklerimiz ve sakatlarımız da vardı. Ama 2-0 yenik durumdayken, iki gol atıp beraberliği elde etmemiz sevindiriciydi. Taraftarlarımız olmuş olsaydı çok daha iyi bir sonuç olurdu diye düşünüyorum. Çünkü taraftarın olması bize güç katıyor. Bu maçta maalesef taraftar yoktu. Hayırlısı diyelim. İnşallah önümüzdeki haftalarda çok daha iyi sonuçlar elde edeceğiz” dedi.

 


         Süper Lig sporcusu Ufukhan Bayraktar’ın transfer olduğunu belirten Yenitürk, “Ufuk Bayraktar ile takımımız çok daha güçlü olacaktır. Bu takviyelerle takımımızın gücü artacaktır. Yine bazı oyuncularımız şu an sakattır. Onların da iyileşecek olması önümüzdeki süreçte takıma büyük bir enerji katacaktır” ifadelerini kullandı.

 


        Osmanlıspor’dan bir oyuncu daha transfer etmek için çabaladıklarını anlatan Yenitürk, “Bir iki gün içinde o da şekillenir. Bakalım bekleyip görelim. Taraftarlarımız sabırlı olsun. İnşallah önümüzdeki süreçte Vanspor daha iyi noktalara gelecek. Henüz sezon başıdır, sabırlı olalım” diye konuştu.

 


        Öte yanda Vanspor’un grubunda liderlik koltuğunda Sivas Belediyespor bulunuyor. Kardemir Karabükspor’u 6-1 yenen Sivas Belediyespor +5 averajla birinci sırada bulunurken, Birevim Elazığspor’u 3-1 yenen Bayburt Özel İdare ise +2 averajla ikinci sırada yer alıyor.

 


        Deplasmanda Eyüpspor’u 2-0 yenen Kırşehir Belediyespor üçüncü sırada, yine deplasmanda Kastamonuspor’u 2-0 yenen Tuzlaspor da dördüncü sırada bulunuyor.
Haftayı üç puanla kapatan diğer takımlar ise Ankara Demirspor, Ergene Velimeşe ve Uşakspor.
Temsilcimiz Vanspor haftaya Niğde Belediyespor’un konuğu olacak.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2019, 17:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29