Yenitürk: Galibiyeti Van halkına armağan ediyoruz

Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, Bursa deplasmanında Karacabey Belediyespor maçından 1-0 ayrılmalarının sevindirici olduğunu söyleyerek, “Bu güzel galibiyeti, Van halkımıza ve taraftarlarımıza armağan ediyoruz” dedi.

Yenitürk: Galibiyeti Van halkına armağan ediyoruz

    Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor’un, Karacabey Belediyespor’u Sedat Cengiz’in attığı golle 1-0 mağlup etmesi sporcuları, kulüp yönetimini ve taraftarları mutlu etti.
Bursa deplasmanında alınan galibiyet sonucu Vanspor 11 puanla dördüncü sıraya yükseldi.

    Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk de yaptığı açıklamada galibiyetin sevindirici olduğunu ifade ederek, “Sakarya maçında alınan 3 puandan sonra, Bursa deplasmanında Karacabey Belediyespor karşısında almış olduğumuz çok önemli 3 puan için takımımızı tebrik ediyorum. Bu güzel galibiyeti de Van halkımıza ve büyük taraftarımıza armağan ediyorum” ifadelerini kullandı.

    Taraftarların sabretmesi gerektiğini söyleyen Yenitürk, “İnşallah Vanspor çok daha iyi bir konuma gelecek. Yeni bir takımız. Oyuncuların çoğu birbirini sezonun başlamasına birkaç gün kala tanıdı. O yüzden takımın oturması biraz zaman alacak. Sezonun ilk maçında Tarsus İdmanyurduspor karşısında galip durumdayken uzatmalarda yediğimiz golle galibiyeti kaçırdık. Sonraki Kırklarelispor maçında da önemli pozisyonlar yakalamamıza rağmen bu maçta da beraberlik elde ettik. Üçüncü hafta evimizde Sivas Belediyespor’u 1-0 ile geçtik. Bizi en çok üzen dördüncü haftada Pazarspor deplasmanından 2-0 mağlubiyetle ayrılmak oldu. Bu maçın ardından Teknik Direktör Serkan Afacan ile yollarımızı ayırdık. Takımın başına Serhat Gülpınar’ı getirdik. Yeni teknik direktörümüz Serhat Gülpınar ile evimizde oynadığımız Sakaryaspor ve deplasmandaki Karacabey Belediyespor maçlarını 1-0’lık sonuçlarla kazanmayı başardık. İnşallah 28 Ekim Çarşamba günü evimizde Bodrumspor’u yenerek seri galibiyetlerimizi devam ettireceğiz. 31 Ekim Cumartesi günü ise deplasmanda Kırşehir Belediyespor ile karşılaşacağız. Alacağımız seri galibiyetlerle Vanspor’un grupta zirveye yerleşeceğini umuyoruz” diye konuştu.

    Öte yandan Vanspor’un grubunda takımların güçleri ve performansları da yavaş yavaş ortaya çıkıyor.
Turgutluspor beş maçlık galibiyetin ardından, önceki gün deplasmanda Serik Belediyespor’a 2-0 mağlup olarak haftayı boş geçmesine rağmen 15 puanla liderlik koltuğunda oturmayı sürdürüyor. Serik Belediyespor ise 14 puanla ikinci sıraya yükselmiş durumda.

    Grupta deplasmanda Mamak FK’yi 3-0 gibi net bir sonuçla mağlup eden Eyüpspor üçüncü sırada yer alırken, Vanspor da dördüncü sırada   bulunuyor.Van Bölge Gazetesi 

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2020, 09:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29