Yenitürk: Başarılarımız sürsün istiyoruz

Vanspor FK Başkanı Servet Yenitürk, Karabükspor karşısında alınan 3 gollü galibiyetin kendilerini sevindirdiğini söyleyerek, “Başarılarımızın sürmesini istiyoruz. Ben özellikle emeği geçen futbolcu, teknik heyet, taraftar, basın ve tüm payı olanlara teşekkür ediyorum. İnşallah devamı gelecek” dedi.

Yenitürk: Başarılarımız sürsün istiyoruz

             TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor evinde oynadığı Kardemir Karabükspor’u 3-0 mağlup ederek 7 puanla grupta üçüncü sıraya yükseldi.

 


        Kırşehir Belediyespor, Tuzlaspor’un ardından üçüncü sırada yer alan Vanspor, haftaya deplasmanda Bodrumspor ile karşılaşacak.
Karabükspor maçındaki üç gollü galibiyetin kendilerini mutlu ettiğini vurgulayan Vanspor Başkanı Servet Yenitürk, “Başarımızda payı olan herkese teşekkür ediyorum. Futbolcular saha içinde mücadele ediyor, teknik heyet kulübede. Taraftarlar tribünde. Basın ise sesimizi kamuoyuna duyurarak bizleri destekliyor. Yine bizim söyleyemediğimiz bu başarıda payı olan herkese teşekkür ediyoruz. Çünkü bu takımın başarısında masöründen, yöneticisine, bilet satanından forma satanına kadar her kademede destekçi söz konusu. Emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

 


          Haftaya deplasmanda Bodrumspor ile karşılaşacaklarını anlatan Yenitürk, “Haftaya deplasmanda kazanmak istiyoruz. Kırşehir ve Tuzlaspor bizim üstümüzde. Onların da puan kaybetmesi ve bizim kazanmamız ile puanlar eşitlenecek. Önümüzde uzun bir maraton var. Ama lige iyi başlayınca devamı geliyor. İnşallah başarılarımız sürecek” şeklinde konuştu.

 


        Öte yandan grupta oynanan diğer maçlarda, Kırşehir Belediyespor deplasmanda Bayburt Özel İdare’yi 3-0 mağlup ederek 9 puanla liderlik koltuğuna otururken, Tuzlaspor ise deplasmanda Birevim Elazığspor’u 1-0 mağlup edip 9 puanla ikinci sırada yer aldı.
Ankara Demirspor’a deplasmanda 2-1 mağlup olan Ergene Velimeşespor 6 puanla dördüncü sırada bulunurken, Ankara Demirspor da 6 puanla beşinci sırada yer aldı.

 


         Kahramanmaraşspor ile evinde 1-1 berabere kalan Sivas Belediyespor 5 puanla altıncı sıraya gerilerken, Kastamonuspor’u deplasmanda 2-1 yenen Bandırmaspor ise 5 puanla yedinci sıraya yükseldi.
Bodrumspor ile evinde 1-1 berabere kalan Etimesgut Belediyespor 5 puanla sekizinci sırada yer alırken, deplasmanda Sakaryaspor ile 2-2 berabere kalan Uşakspor da 4 puanla dokuzuncu sırada yer aldı.

 


       Grupta Kahramanmaraşspor 4 puanla onuncu, Eyüpspor 4 puanla onbirinci, Birevim Elazığspor 3 puanla on ikinci, Bayburt Özel İdare ise 3 puanla on üçüncü sırada yer alıyor.
2 puanı bulunan Bodrum Belediyespor on dördüncü, 1 puanla Sakaryaspor on beşinci, 1 puanla Niğde Anadolu on altıncı sarada yer alıyor.

 


       Grupta henüz puanı olmayan Kastamonuspor on yedinci ve Karabükspor ise son sırada bulunuyor.
Temsilcimiz Vanspor, haftaya Pazar günü saat 16.00’da Bodrumspor ile karşılaşacak.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2019, 17:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29