Yarışta Varız

TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor, Sakaryaspor deplasmanında aldığı 1 puanla şampiyonluk yarışını sürdürmeye devam ediyor.

Yarışta Varız

  TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor, Sakaryaspor deplasmanında aldığı 1 puanla şampiyonluk yarışını sürdürmeye devam ediyor. 

  Böylesi önemli bir deplasman maçında alınan 1 puan  önemlidir.

  Çünkü rakibimiz olan bor takımdan deplasmanda puan alıyoruz. Bunun yanında rakibimiz olan Sakaryaspor'la aramızdaki puan farkı 5'e çıkarken, 3. Sırada yer alan Kırşehirspor ve 4. Sırada yer alan Bodrum Belediyespor'la aramızdaki puan farkı ise 4'e çıkmış oldu. 

  Bu nedenle  Sakaryaspor deplasmanında alınan 1 puana sevindik ama kaybettiğimiz 2 puana çokta üzülmedik. 

  Eğer Kırşehirspor deplasmanında Lider Eyüp puan kaybı yaşasaydı işte o zaman çok üzülürdük.

  Ligin 24. Haftası karşılaşmaları sonunda lider Eyüpspor'la arasındaki puan farkı 9 olan Vanspor kalan 14 haftalık maç maratonunda bir yandan Play Offu garantilemenin bir yandan da Şampiyonluk yarışından kopmamanın mücadelesinde olacak.

  Çünkü hem Liderle hem de Play Off potasındaki takımlarla kapanabilecek fark vardır.

  O nedenle hem yukarı hem de aşağısı için çok dikkatli olmalı kazanarak yolumuza devam etmeliyiz.  

  Kalan 14 haftalık maratonda şu an hiç bir takımın yeri garanti değil. Bu süreçte neler olur neler biter aradaki puan farkları düşer mi?

  

  Yükselir mi?

  Tabi şimdiden bunu kestirmek  zor. 

  O yüzden Temsilcimiz Vanspor'da hedef maçlarını kazanarak yoluna devam etmek ve rakiplerinin puan kaybetmesini beklemek olacaktır. 

 YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 17:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER