Vodofone CEO'sundan Rektör Şevli'ye ziyaret

Vodafone CEO'su Colman Deegan ve beraberindeki heyet Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli’yi makamında ziyaret ederek yapılacak ortak çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Vodofone CEO'sundan Rektör Şevli'ye ziyaret

          Vodofone CEO'su Colman Deegan, Vodofone İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Ergun ve beraberindeki heyet Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli'yi ziyaret etti.

 

          Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Şevli, "Daha önce İTÜ Vodafone Future Lab'ı ziyaret etmiştik. Benzer bir çalışmayı Van YYÜ'de de hayat geçirmek için Vodofone CEO'su ve heyetiyle fikir alışverişinde bulunduk. Çağrı merkezi ve Van Teknokent AR-GE çalışmaları noktasında işbirliği gibi konuları görüştük. Toplantıda 1500 kişiye istihdam oluşturacak Çağrı Merkezi projesinin yanı sıra, Üniversite ve Vodafone olarak teknolojiye dayalı daha birçok  proje konuşuldu. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi olarak, kısa, orta ve uzun vadede ulusal, uluslararası paydaşlarla ileri teknoloji ve nanoteknoloji üzerine önemli projelere imza atacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

 

       Konuşmaların ardından karşılıklı hediyelerin verilmesiyle ziyaret sona erdi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2019, 16:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER