VASKİ'den eğitime kar temizliği desteği…

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü, okulların kademeli olarak 1 Mart itibariyle başlamasına kısa bir süre kala kırsaldaki okullarda kar temizliği yaptı.

VASKİ'den eğitime kar temizliği desteği…

  VASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, eğitim öğretimin 1 Mart’tan itibaren kademeli olarak başlamasına kısa bir süre kala kırsal mahalle okullarında kar temizliği yaptı. COVİD-19 nedeniyle uzun bir süredir eğitim öğretimin uzaktan devam ettiği ülkemizde, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 1 Mart 2021 tarihi itibariyle yüz yüze eğitimin kademeli olarak başlayacağını açıklamasının hemen ardından VASKİ Genel Müdürlüğü Kuzey Şube Şefliği ekiplerince, yoğun kar yağışından etkilenen Çaldıran İlçesi’nde birçok okulda kar temizliği yapılarak eğitim-öğretime destek verildi.   

  1 Mart’tan itibaren başlayacak yüz yüze eğitimde öğrencilerin olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi adına okullarda kar temizliği gerçekleştiren VASKİ ekipleri, çalışmalar neticesinde oluşabilecek olumsuzlukların da önüne geçmiş oldu. Gerçekleştirilen kar temizleme çalışmasıyla birçok okulun bahçesi kardan temizlenirken, yapılan çalışmalar halk tarafından memnuniyetle karşılandı. Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 17:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29