Vanspor yeni teknik hocası ile anlaştı

Son zamanlarda Vanspor'da kimin teknik direktör olacağı ile ilgili birçok isim dolaşırken, kulüp tarafından yapılan açıklamada Serkan Afacan ile anlaşıldığı belirtildi.

Vanspor yeni teknik hocası ile anlaştı

   Vanspor Futbol Kulübü liglerin başlamasına kısa bir süre kala yeni teknik direktörünü açıkladı. Zonguldak Kömürspor’dan ayrılan Serkan Afacan, Vanspor’un yeni hocası oldu.
   Vanspor’la 1 yıllığına anlaşan Teknik Direktör Serkan Afacan’ın, Zonguldak Kömürspor’da imkânsızlıklar ve şartların oluşmaması üzerine ayrılma kararı aldığı belirtildi.
   Öte yandan kırmızı siyahlı takımda transfere yoğunluk verildiği öğrenildi.
   Salı günü Erzurum’da kampa girecek olan Vanspor, buradaki çalışmalarını teknik direktör Serkan Afacan’ın nezaretinde sürdürecek. Zonguldak Kömürspor’dan ayrılan Serkan Afacan, Vanspor Futbol Kulübü ile resmi sözleşme imzaladı.
   Vanspor’u bugüne kadar 2020-2021 sezonuna hazırlayan Feyyaz Uçar, takımı 2016 yılında Bandırmaspor’da da birlikte görev yaptığı arkadaşı Serkan Afacan’a devretti.
   Vanspor Futbol Kulübü tarafından yapılan açıklamada, “Beklenen gerçekleşti! Kulübümüz Teknik Adam Serkan Afacan ile sözleşme imzalamıştır” denildi.

SERKAN AFACAN KİMDİR?
1972 doğumlu olan Serkan Afacan, futbolculuk hayatını sonlandırdıktan sonra Göztepespor’da hocalık kariyerine başladı. Bucaspor, Adanaspor, Karşıyaka, Şanlıurfaspor, Manisaspor, Balıkesir Baltok, Karşıyaka ve Balıkesir Baltok’ta görev yaptı. Serkan Afacan, Balıkesirspor’da 4 sene Feyyaz Uçar’ın yardımcılığı yaptı. Geçtiğimiz sezon ise Zonguldak Kömürspor’u çalıştırdı.
Bölge Gazetesi:Ziya Türk

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2020, 20:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29