Vanspor'un yeni yönetiminde kimler yer alacak?

Vanspor Futbol Kulübü 8 Ağustos 2020 tarihinde kongreye gidecek. Kongreye kısa bir süre kalmasına rağmen henüz başkanlık veya yönetim için renk veren yok.

Vanspor'un yeni yönetiminde kimler yer alacak?
   Bu sezon TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve ligi 7. Sırada tamamlayan Vanspor, kongreye gidiyor. Geçtiğimiz günlerde basın mensuplarıyla bir araya gelen Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, yönetim olarak yeni kongrede aday olmayacaklarını açıklamıştı. 
  Vanspor Futbol Kulübü’nün olağan genel kurul toplantısı 8 Ağustos Cumartesi günü saat 15.00’da Van Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda yapılacak. 
  
   Gerekli çoğunluk sağlanmadığı takdirde kongre 15 Ağustos Cumartesi günü aynı yerde ve saatte çoğunluk aranmaksızın yapılacak. 
 
   11 milyon 281 bin TL borcu olan Vanspor’da kongreye 16 günlük bir süre kalmasına rağmen halen başkanlık için renk veren kimse yo Vanspor taraftarları yeni yönetimi merakla beklerken, bir yandan da Vanspor’un sahipsiz kalmasından endişe ediyor.
 
 VANSPOR 2019-2020 SEZONUNDA NE YAPTI? 
   2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor ise, liglerin tescil edilmesiyle ligi 7. Sırada tamamlamış oldu. Bu sezon 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor, 28 maça çıkarken, 44 puan topladı.
   Ligi 7. sırada tamamlayan Vanspor, bu sezon ligde oynadığı 28 maçta 13 galibiyet, 10 mağlubiyet ve 5 beraberlik aldı. Rakip filelere 46 gol atan Vanspor, buna karşılık kalesinde 32 gol gördü. 
   Vanspor’un gol averaj ise 14. İç sahada oynadığı maçlarda 7 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 3 beraberlik alan Vanspor, dış saha ise 6 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı.

   Vanspor bu sezon %46,4 galibiyet oranı yakaladı.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2020, 21:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Taraftar
Taraftar - 4 yıl Önce

Sedat Cengiz denilen oyuncuyu neye göre aldınız araştırdık çok iyi ve olumlu şeyler söylenmedi onun hakkında koşmayan sorunlu geçimsiz karıştığı vasıfları var diyorlar BAŞKANIM İYİ SORALIM YANNIŞ YAPMAYALIM her yerden gönderilmiş bir oyuncuymuş

SIRADAKİ HABER

banner29