Vanspor'un mağlubiyeti üzdü

Vanspor’un Pazar günü evinde Bodrumspor’a 5-1 mağlup olması, üstelik rakibin 2-1 öndeyken, kırmızı kart sonucu on kişi kalmasına rağmen üç gol daha atıp gol yemeden galip gelmesi Vanspor camiasını üzdü. Teknik Direktör Taner Taşkın ise özür diledi.

Vanspor'un mağlubiyeti üzdü

   TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor’da mağlubiyet üzüntüsü yaşanıyor. Bodrumspor maçında elde edilen mağlubiyet camiayı üzdü.

   Taraftarlar oyuncu değişikliklerinin yanlış olduğunu belirtirken, ikinci devrede transfer edilen sporcuların da takımın ahengini bozduğu düşüncesinde.

   Bodrumspor’un 1-0 geriye düştüğü maçta ilk yarıyı 2-1 önde kapatması, üstelik ikinci yarının başında bir de kırmızı kart görmesi sonucu maça on kişi devam etmesi, üstüne üstlük üç gol daha atarak maçı 5-1 kazanması, taraftarlar tarafından alkışlarla uğurlanmasına yol açtı.

   Vanspor’lu futbolcuların rakibi küçümseyerek maça başladığını söyleyen taraftarlar, “Bizim takım maç başlayınca laubali oynadı. Bir gol attıktan sonra, bir dakika içinde kalesinde gol gördü. Atak yapınca, savunmayı boş bırakıp basit hatalar yaparak, ikinci golü yedi. İkinci yarıya da kötü başlayan temsilcimiz, rakibin kırmızı kart sonucu on kişi kalması ile maçı kazanacak düşüncesiyle hareket etti. Böyle olunca üç gol daha yiyerek, sahadan 5-1 gibi ağır bir sonuçla ayrıldı. Takımımızın mutlaka toparlanması gerekir” yorumlarını yaptı.

   Öte yandan Van Spor FK Teknik Direktörü Taner Taşkın ise taraftarlardan ve camiadan özür diledi.

   Taşkın yaptığı açıklamada, " Bodrum Belediyesi Bodrumspor müsabakasında aldığımız 5-1’lik mağlubiyet biz teknik heyet, futbolcularımız, kulüp başkanımız ve taraftarımız başta olmak üzere herkesi çok üzdü. Bu mağlubiyet gerçekten çok ağırdı. Böyle bir sonucu büyük Vanspor taraftarı ve camiamıza yaşattığımız için herkesten özür dileriz. Ne kulüp başkanımız, ne yönetimimiz, ne de taraftarımız böyle bir mağlubiyeti hak etmiyordu. Burada takımın teknik sorumlusu olarak bütün sorumluluk bana aittir” ifadelerini kullandı.

   Vanspor, hafta sonu deplasmanda Kahramanmaraşspor’a konuk olacak.

   Vanspor 36 puanla beşinci sırada yer alırken, rakip takım ise 31 puanla sekizinci sırada yer alıyor.

   Taraftarlar söz konusu maçta beraberliğin bile kötü bir sonuç olacağını yorumluyor.Bölge:Bişar Ulutaş

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2020, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29