Vanspor'un maçı TRT Kürdi'de canlı yayınlanacak

Vanspor'un deplasmanda Kırşehir Belediyespor ile oynayacağı karşılaşma TRT Kürdi'den canlı olarak yayınlanacak. Cumartesi günü saat 13.30'da oynanacak olan ilk devrenin son maçını iki takım da kazanmak istiyor.

Vanspor'un maçı TRT Kürdi'de canlı yayınlanacak

            TFF 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup'ta mücadele eden Vanspor, Cumartesi günü saat 13.30'da Kırşehir Belediyespor ile karşılaşacak.

 


        Söz konusu maç TRT Kürdi'den çift dil seçeneğiyle canlı olarak izlenebilecek.
Öte yandan cumartesi günü oynanacak olan Kırşehir Belediyespor ile Vanspor karşılaşması öncesi taraftarlar arası verilen kardeşlik mesajları da dikkat çekti.

 


         Vanlı taraftarlar sosyal medyadan rakip taraftarların güzel dilek ve temennilerinin sevindirici olduğunu söyleyerek, "Bu birliktelik ve örnek gelişme takdire şayandır. İşte sporun güzelliği budur. Ahiler diyarı Kırşehirspor'un vefakâr taraftarlarının Erokspor maçında takımımıza verdikleri destek gönlümüzde yüreğimizde büyük bir yer kapmıştır. Bu destek inanın hiç unutulmayacaktır.
Van ve Kırşehir takımlarının yeri kesinlikle 2. Lig değil, daha üst liglerdir. Bu 2 kentin takımlarıyla kenetlenmesi taraftarlarının da desteğiyle nasıl ki geçen sezon 2. lige çıktılarsa inşallah bu sezon da 1. Lige çıkan 2 takım olacaklardır. Çünkü bu iki güzel ve güzide kentimiz bunu hak ediyor. Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşmada 2 ta?ıma da başarılar diliyor ve diyoruz ki önce dostluk sonra hak eden kazansın" yorumunda bulundular.

 


        Öte yandan iki takımın ilk devre istatistiklerine bakıldığında, Kırşehir Belediyespor 16 maçta 9 galibiyet ve 3 beraberlik elde etmiş. 4 maçta mağlubiyet gören Kırşehir Belediyespor, 30 puanla grupta dördüncü sırada yer alıyor.
Vanspor ise 16 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik elde etmiş. 5 maçta rakiplerine yenilen temsilcimiz, 27 puanla altıncı sırada yer alıyor.

 


          Cumartesi günkü maça Van'dan da taraftarların gideceği belirtilirken, Kırşehir taraftar grupları da Vanspor taraftarlarına misafirperverlik örneği göstereceklerini vurguladı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2019, 09:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER