Vanspor'un kupadaki rakibi: Kasımpaşa…

Ziraat Türkiye Kupası’nda 5. Tur eşleşmeleri için kura çekimi yapıldı. Temsilcimiz Vanspor’un rakibi Süper Lig temsilcisi Kasımpaşa oldu.

Vanspor'un kupadaki rakibi: Kasımpaşa…

         TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Vanspor’un Ziraat Türkiye Kupası 5. Turdaki rakibi Süper Lig temsilcisi Kasımpaşa oldu. İlk maçı Vanspor İstanbul deplasmanında oynayacak. Rövanş maçı ise Van’da oynanacak.

 


       İlk maçlar 3-4 ve 5 Aralık’ta oynanacak. Rövanş mücadeleleri ise 17-18 ve 19 Aralık tarihlerinde oynanacak.
Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu kura çekim töreni, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

 


    Kura çekimine Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Yılmaz Büyükaydın, Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Erdem, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın, kulüp yetkilileri ve medya mensupları katıldı.

 


      Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu ilk maçları 3, 4 ve 5 Aralık 2019 tarihlerinde, rövanşları ise 17, 18 ve 19 Aralık 2019 tarihlerinde oynanacak.

 


      Kura çekimi sonucu dört büyüklerin de rakipleri belli oldu. Beşiktaş, 24Erzincanspor ile eşleşirken, Trabzonspor Altay ile eşleşti. Fenerbahçe ile İstanbulspor eşleşirken, Galatasaray’ın rakibi ise Tuzlaspor oldu.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2019, 15:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29