Vanspor'un ilk rakibi Bandırmaspor

Temsilcimiz Vanspor FK'nın çekilen fikstür sonucu ilk rakibi Bandırmaspor Baltok oldu. 1 Eylül'deki ilk maç Van'da oynanacak.

Vanspor'un ilk rakibi Bandırmaspor

         TFF 2. Lig'de 2019-2020 futbol sezonu fikstürü çekildi.

        Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirilen fikstür çekimine, TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, yönetim kurulu üyesi İsmail Erdem, genel sekreter yardımcısı Özcan Şepik ve maç planlama müdürü Besim Yalçın ile kulüp temsilcileri katıldı.
Çekilen fikstür sonucu Vanspor'un ilk rakibi Bandırmaspor Baltok oldu.
Kırmızı Grupta ilk hafta maçları şu şekilde belirlendi.
2. Lig fikstürü çekildi

             Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirilen fikstür çekimine, TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, yönetim kurulu üyesi İsmail Erdem, genel sekreter yardımcısı Özcan Şepik ve maç planlama müdürü Besim Yalçın ile kulüp temsilcileri katıldı. Ligde Beyaz ve Kırmızı Grup'ta ilk hafta maçlarının programı şöyle:
Kırmızı Grup: Bayburt Özel İdare-Birevim Elazığspor
Eyüpspor-Kırşehir Belediyespor
Vanspor FK-Bandırmaspor Baltok
Kastamonuspor 1966-Tuzlaspor
Etimesgut Belediyespor-Niğde Anadolu
Sivas Belediyespor-Kardemir Karabükspor
Ankara Demirspor-Bodrum Belediyesi Bodrumspor
UTAŞ Uşakspor-Kahramanmaraşspor
Sakaryaspor-Ergene Velimeşespor
Temsilcimiz Vanspor,  ligin ikinci haftasında deplasmanda Niğde Anadolu ile karşılaşırken, üçüncü haftada ise evinde Kardemir Karabükspor'u konuk edecek.

           Ligin 4. haftasında deplasmanda Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile karşılaşacak olan ekibimiz, 5. hafta maçında ise evinde Kahraman Maraşspor'u konuk edecek.

 

          6. Hafta maçında deplasmanda Ergene Velimeşespor ile mücadele edecek olan Vanspor, 7. Haftada evinde Utaş Uşakspor’u konuk edecek.

 

8. haftada Ankara Demirspor ile deplasmanda karşılaşacak olan kırmızı-siyahlı ekip, 9. Hafta Van’da Sivas Belediyespor’u ağırlayacak.

 

      Vanspor, sezonun 10. Haftasında ve 11. Haftasında deplasmanda puan arayacak. 10. Hafta maçında Etimesgut Belediye deplasmanına gidecek olan ekibimiz, 11. Hafta maçında ise Sakaryaspor deplasmanında puan arayacak.

 

     12. haftada evinde Eyüpspor ile karşılaşacak olan kırmızı siyahlı takım, 13. Hafta maçında deplasmanda Kastamonuspor 1966 ile mücadele edecek.

 

        Vanspor FK 14. Hafta maçında Van’da Bayburt Özel İdare’yi konuk ederken, 15. Haftada deplasmanda Birevim Elazığspor ile karşılaşacak.

 

       Sezonun 16. Haftasında Van’da Tuzlaspor’u ağırlayacak olan kırmızı siyahlı temsilcimiz, ilk devrenin son maçını ise deplasmanda geçen sezon kendi grubunda şampiyon olarak bir üst lige çıkan Kırşehir Belediyespor ile oynayacak.Van Bölge Gazetesi

 

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2019, 13:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER