Vanspor'un grubundaki maçlar bugün oynanacak

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta maçlar bugün oynanacak. Vanspor, zorlu Bodrumspor deplasmanında galip gelmek için mücadele edecekken, grupta birbirinden zorlu maçlar oynanacak.

Vanspor'un grubundaki maçlar bugün oynanacak

  2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Vanspor, bugün deplasmanda Bordumspor'a konuk olacak. Daha önce Çarşamba günü oynanacağı açıklanan maçlar, daha sonra bugüne alınmıştı. Tüm hesaplarını galibiyet üzerine yapan Vanspor, Bodrum karşısında 3 puan alarak sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

  İki takımın da önemli futbolcularından yoksun çıkacağı maçta, nasıl bir senaryo ortaya çıkacağı merak ediliyor.

  Üst sıraları direkt etkileyecek olan maçta, iki takımda galip gelmek için mücadele edecek. Özellikle Tahsin Tam'ın takımın başına getirilmesiyle farklı bir kimliğe bürünen Bordumspor'un, Vanspor'u bir hayli zorlaması bekleniyor.

  Serhat Gülpınar yönetimindeki Vanspor ise, Bodrumspor karşısında galip gelerek, play-off yolundaki yarışını sürdürmeyi hedefliyor. Vanspor'da Yakup, Emre ve Utku bu maçta forma şansı bulamayacakken,  Bodrumspor'da ise Ozan Sol ve Medeni Bingöl'ün sakatlıkları devam ediyor. Bodrumspor'da bir futbolcunun da koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı.

  İki takım açısında da 6 puan değerinde olan maçı kimin kazanacağı merak edilirken, bugün saat 14.00'te başlayacak olan karşılamada, iki takım da kozlarını paylaşacak. Final niteliği taşıyan maç bugün saat 14.00'te Bodrum İlçe Stadı'nda başlayacak.

  Zorlu maçı Onur Bingöl, Yavuz Bahadır Ordu, Harun Tekin ve Taner Tuncer hakem dörtlüsü yönetecek.

  Lider Eyüpspor, bugün deplasmanda Pendispor'a konuk olurken, ikinci sırada bulunan Vanspor ile üçüncü sırada bulunan Bodrumspor kozlarını paylaşacak.

  Dördüncü sıradaki Sakaryaspor, deplasmanda Sivas Belediyespor'a konuk olurken, Kırşehir Belediyespor, Kırklarelispor'u konuk edecek. Altıncı sıradaki Turgutluspor, deplasmanda ligin dibine demir atan Kardemir Karabükspor'la karşı karşıya gelirken, yedinci sıradaki Serik Belediyespor ise evinde dokuzuncu sırada bulunan Etimesgut Belediyespor'u konuk edecek.

  Onuncu sıradaki Tarsus İdman Yurdu deplasmanda 18'ci sıradaki Mamak FK'ya konuk olurken,  12'ci sıradaki Pazarspor ise deplasmanda 14'ci sıradaki Karacabey Belediyespor'a konuk olacak. 17'ci sırada bulunan Bayburt Özel İdarespor, 18'ci sıradaki Kastamonuspor'u konuk ederken, 15'ci sıradaki 1922 Konyaspor ise 19'cu sıradaki Elağspor'a konuk olacak.

  Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER