Vanspor'un grubunda lider değişmedi

Yoğun kar yağışı ve hava muhalefeti nedeniyle Van’daki, Vanspor ile Ergene Velimeşe maçının ertelendiği 23. Hafta maçları geride kaldı. Bandırmaspor, 50 puanla liderliğini sürdürdü.

Vanspor'un grubunda lider değişmedi

   Vanspor’un bu hafta maç yapmadığı grupta, geçen haftanın lideri Bandırmaspor, deplasmanda Tuzlaspor’u 2-1 mağlup ederek, 50 puanla ilk sıradaki yerini korudu.

  Vanspor’un grubundaki başarılı takımlardan biri olan ve ikinci sırada yer alan Ankara Demirspor ise, deplasmanda Sivas Belediyespor’a uzatmalarda yediği golle 4-3 mğlup oldu. Ankara Demirspor, 47 puanla ikinci sırada bulunuyor.

   Kastamonuspor evinde Bodrumspor’u 1-0 yenerek, 45 puanla üçüncü sıradaki yerini korurken, lidere mağlup olan Tuzlaspor ise 41 puanla grupta dördüncü sırada yer alıyor.

   Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla play-off potasına girmeyi başaran Sakaryaspor, evinde Kırşehir Belediyespor’u 3-0 gibi net bir skorla yenerek, 38 puan +10 averajla beşinci sıraya yükselirken, Kırşehir Belediyespor ise aynı puan +7 averajla altıncı sıraya geriledi.

  Hava muhalefeti nedeniyle bu hafta oynayamayan Vanspor, 36 puanla 7. Sırada yer alırken, deplasmanda Eyüpspor ile 1-1 berabere kalan Kahramanmaraşspor ise 35 puanla sekizinci sırada bulunuyor.

   Vanspor’un rakibi olan, ama bu hafta maçı ertelenen Ergene Velimeşespor, 32 puanla dokuzuncu sırada bulunurken, Karabükspor’u 3-0 ile geçen Bayburt İl Özel İdarespor ise aynı puanla onuncu sırada yer aldı.

Deplasmanda Etimesgut Belediyespor’u 2-1 mağlup eden Uşakspor, 31 puanla onbirinci, evinde Ankara Demirspor’u 4-3 yenen Sivas Belediyespor da aynı puanla onikinci sırada yer aldı.

  27 puanlı Etimesgut Belediyespor on üçüncü sırada, 26 puanlı Bodrumspor on dördüncü sırada, 21 puanlı Eyüpspor ise on beşinci sırada bulunuyor.

   Grubun son üç sırasında ise bu sezon ligden ayrılan, ama küme düşmeyecek olan 16 puanlı Elazığspor, 13 puanlı Niğde Anadolu ve 3 puanı bulunan Karabükspor bulunuyor.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2020, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29