Vanspor, üç maçta 9 puan hedefliyor

Vanspor, yarın oynayacağı Etimesgut Belediyespor, 15 Mart’ta oynayacağı Sakarya ve 18 Mart’taki Ergene Velimeşe maçlarını kazanarak hanesine 9 puan eklemek istiyor.

Vanspor, üç maçta 9 puan hedefliyor

    TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Vanspor, 27. Hafta karşılaşmasında yarın evinde Etimesgut Belediyespor’u konuk edecek.

  Kırmızı siyahlı takım, haftaya Pazar günü evinde Sakaryaspor’u, 18 Mart Çarşamba günü ise yine evinde erteleme maçında Ergene Velimeşespor’u ağırlayacak.

   Üç kritik maçı kazanarak hanesine 9 puan eklemeyi planlayan Vanspor, ligden çekilen Elazığspor maçından da garanti olarak alacağı 3 puan ile 12 puanı şimdiden hanesinde toplamayı planlıyor.

  Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan, ancak inişli-çıkışlı bir grafik çizen Vanspor, ilk devrenin sonlarında Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir ile yollarını ayırmış, takımın başına Taner Taşkın’ı getirmişti.

   Ancak işler istediği gibi gitmeyince, Taner Taşkın ile de yollar ayrılmıştı. Takımın başında şimdilik Feyyaz Uçar var.

   Feyyaz Uçar teknik sorumluluğunda yarın Etimesgut Belediyespor’u konuk edecek olan Vanspor, bu maçı mutlak suretle kazanmak istiyor.

  Öte yandan yarın Vanspor’un grubunda önemli mücadeleler olacak.

  18 Takımın mücadele edeceği grupta; ilk iki karşılaşma saat 13.30’da, iki karşılaşma 14.00’te, son dört karşılaşma ise 14.30’da başlayacak. Ligin bitimine 8 haftalık bir maraton kalırken, 4 takımın Şampiyonluk şansı ve yaklaşık 10 takımında Play Offa kalma şansı aynen devam ediyor.

        Geçtiğimiz hafta Sivas Belediyespor deplasmanından 1 puanla Van’a dönen Vanspor, önce Etimesgutspor’u, haftaya Sakarya ve ardından ise Ergene Veli Meşespor’u yenmeyi planlıyor.

     Bir maç eksiğiyle 40 puanla 8. Sırada yer alan Vanspor, Etimesgutspor maçı ile yine galibiyet serisini yakalamanın hesaplarını yapıyor.

     Yarın orta hakem Hasan Avcı’nın yöneteceği Vanspor ile Etimesgutspor karşılaşması saat 14.00’te başlayacak. Söz konusu karşılaşma, internet üzerinden www.kanalm.com adresinden izlenebilecek.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2020, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER