Vanspor, Turgutlu'ya mağlup...

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor, deplasmanda karşılaştığı Turgutluspor'a 2-1 mağlup olarak, önemli 3 puan kaybetti. Play-off potasındaki takımların puan kaybetmesinin avantajını kullanamayan Vanspor, haftayı mağlubiyetle kapattı.

Vanspor, Turgutlu'ya mağlup...

 Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, deplasmanda karşılaştığı Turgutluspor'a 2-1 mağlup oldu. Vanspor'un tek golü Sedat Cengiz'den gelirken, Turgutluspor'un golleri ise Muhammet Haşim Çoban'dan geldi.

  Turgutluspor sahaya; Muhammet Taha Tehe, Hamit Kulya, Samed Hakan Kılıç, Mithat Yaşar, Muhammet Arslantaş, Marvin Sinan Büyüksakarya, Mete Sevinç, Muhammed Rıdvan Özdemir, Yiğit Utku Gök, Savaş Polat ve Muhammet Haşim Çoban onbiri ile çıktı.

  Vanspor ise Serhat Gülpınar sorumluluğunda sahaya; Aydın Bağ, Şiyar Kepir, Yakup Demir, Barış Gök, Üzeyir Ergün, Abdulkadir Özdemir, Oktay Aydin, Selim Kayacı, Ali Say, Burhan Arman ve Sedat Cengiz onbiri ile çıktı.

  Turgutlu 7 Eylül Stadyumu’nda saat 15.00’te başlayan karşılaşmayı Serdar Akkoçoğlu, Salim Şanlıer, Samet Özkul ve İlker Yasin Avcı hakem dörtlüsü yönetiyor.

  17. dakikada Turgutluspor, Muhammet Haşim Çoban’ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti.

  İlk yarı Turgutluspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı. 

  85. dakikada Turgutluspor 2-0 öne geçti. Gelişen atakta topla buluşan Muhammet Haşim Çoban kendisinin ve takımının ikinci golü kaydetti.

  90. dakikada Vanspor durumu 2-1 yaptı. Gelişen Vanspor atağında Sedat Cengiz, fileleri havalandırarak farkı 1’e indirdi. Kırmızı-siyahlı takım bu golle beraberlik için umutlandı.

  Maç Turgutluspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. 

   Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29