Vanspor taraftarlarıyla buluşuyor

TFF 2. Ligde 3. Hafta karşılaşmaları bu hafta sonu oynanacak. Vanspor FK, Pazar günü taraftarlarıyla buluşacağı maçta, son sıradaki Kardemir Karabükspor’u konuk edecek.

Vanspor taraftarlarıyla buluşuyor

          TFF 2. Ligde 2. Hafta maçları da geride kaldı.
Ligin 2. Hafta karşılaşmaları sonunda Tuzlaspor liderliği Sivas Belediyespor’dan devr alırken, ilk 5 sırada da kaybeden takımlar aşağıya doğru inerken kazanan takımlar ise yerlerine gelmiş oldu.

 


          Ligin 2. Haftasının en karlı takımları deplasmanda 3 puan kazanan Vanspor FK ve Etimesgut Belediyespor takımları oldu. Ligin 2. Haftası geride kalırken Sakaryaspor, Karabükspor ve Kastamonuspor puanla tanışmayan takımlar oldu.
  TFF 2. Lig kırmızı grupta ligin 3. Hafta karşılaşmaları bu hafta sonunda oynanacak. 18 Takımın mücadele edeceği ilk 5 karşılaşma saat 15.30’da başlarken, 2 karşılaşma 16.00’da 1 karşılaşma 16.30 ve son karşılaşma ise 19.00’da başlayacak.

 


               TFF 2. Ligin yeni ekibi olan Vanspor FK, yeni sezona güzel bir başlangıç yaparak ilk 2 haftayıda puanla kapattı. Ligin ilk haftasında sahasında Bandırmaspor’la berabere kalan kırmızı siyahlılar, ligin 2. Haftasında ise Niğde Anadolu FK deplasmanından 3 puanla döndü. 2 Karşılaşmada aldığı 4 puanla 5. Sıraya yerleşen Vanspor FK, bu hafta sonu Kardemir Karabükspor’u konuk edecek.
Kendi tesislerinde Karabük maçı hazırlıklarını sürdüren Vanspor FK, bu maça kazanarak istikrarlı bir çıkış yakalamanın hesaplarını yapıyor. Pazar günü saat 15.30’da başlayacak olan karşılaşmada Vanspor FK yeni sezonda ilk kez taraftarlarıyla buluşmuş olacak.
 Vanspor FK, ligin 4. Haftasında ise deplasmanda Bodrum Belediyespor’a konuk olacak, ligin 5. Haftasında ise sahasında Kahramanmaraşspor’u konuk edecek.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2019, 17:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER