Vanspor Store Mağazası hizmette…

Önceki hafta hizmete giren Vanspor Store Mağazası’nın resmi açılışı Van Valisi Mehmet Emin Bilmez ile milletvekillerinin katılımıyla gerçekleşti. Vanspor ürünlerinin satıldığı mağazanın açılışına yoğun bir ilgi vardı.

Vanspor Store Mağazası hizmette…

               Van’da Kazım Karabekir Caddesi üzerinde bulunan Artos İş Merkezi ikinci katta Vanspor Store Mağazası hizmete açıldı.

Açılışa; Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, AK Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Gençlik Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, TFF Bölge Müdürü Cengiz Polater, Kültür ve Turizm İl Müdürü Muzaffer Aktuğ, Van Spor FK Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, Vanspor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir, yöneticiler, STO temsilcileri iş adamları ve taraftarlar katıldı.

 

 

           Açılışın hayırlı olması dileğinde bulunan Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, “Vanspor Store mağzasının kulübümüz için iyi gelirlere vesile olmasını diliyorum. Buradan bütün iş adamlarımızı Van Spor’a maddi ve manevi, gençlerimizi de manevi desteğe çağırıyorum. Tüm Vanlıların Van Spor’a sahip çıkması gerektiğine inanıyor, mağazanın açılışında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

         Açılış esnasında Vali ve milletvekillerine isimlerinin yazılı olduğu kaşkollar hediye edildi.

Mağazada formaların yanı sıra, atkı, bardak, tişört gibi Vanspor logolu ürünler yer alıyor.

 

         Söz konusu mağazada, Vanspor Yöneticisi Fikret Yönten sorumlu olarak görev yapıyor.Bölge: Salih Deniz

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2019, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER