Vanspor, Sivas' tan puanla dönüyor:2-2

Vanspor, deplasmanda karşılaştığı Sivas Belediyespor ile 2-2 berabere kalarak, bir puan aldı. Kırmızı siyahlılar, Batuhan'in penaltıdan attığı golle öne geçti. Ev sahibi ekip, o gole attığı 2 golle cevap verdi. Vanspor'un golcüsü kendisinin ve takımının ikinci golü ile skoru eşitledi.

Vanspor, Sivas' tan puanla dönüyor:2-2

Vanspor, deplasmanda karşılaştığı Sivas Belediyespor ile 2-2 berabere kalarak, bir puan aldı. Kırmızı siyahlılar, Batuhan'in penaltıdan attığı golle öne geçti. Ev sahibi ekip, o gole attığı 2 golle cevap verdi. Vanspor'un golcüsü kendisinin ve takımının ikinci golü ile skoru eşitledi.


TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Vanspor, Sivas Belediyespor deplasmanından puanla döndü.
Çekişmeli geçen ve dört golün atıldığı müsabakada, taraflar attıkları 2'er golle maçtan birer puanla ayrıldı.

Vanspor, Sivas Belediyespor karşısında sahaya; Salih, Barış Gök, Nuri, Yakup, Şerif, Barış Sağır, Oktay, Maksut, M.Sıddık, Serdar ve Batuhan Er ilk onbiri ile çıktı.


Ev sahibi Sivas Belediyespor ise sahaya, Ozan, Safa, Eray, Muhammet, Abdullah, Serkan, Barış, Kerem, Mustafa, Osman ve Mete Sevinç ilk onbiriyle çıktı.


TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 26. Haftada Pazar günü saat 14:00'te oynanan karşılaşmayı hakem Yakup Özhan yönetti. Karşılaşmada 2 penaltı ve 4 gol kararı çıktı.

İLK YARIDA 3 GOL
Karşılaşmadan dakikalar;
1.Dakikada Sivas Belediyespor serbest vuruş kazandı, kaleye doğru gelen topu Vanspor savunması uzaklaştırdı.
4.Dakikada Vanspor  Serdar Cansu ile etkili geldi. Hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.
5.Dakikada Sivas Belediyespor, rakip sahada baskı yaparak topu kazandı, sol kanattan gelişen atakta içeri doğru yapılan ortayı kaleci Salih kontrol etti.
6.Dakikada Vanspor yine sol kanattan Serdar Cansu ile etkili bir atak gerçekleştirdi. Serdar'ın sol kanattan ceza sahası içinde kaleye çektiği şut üstten dışarı çıktı.
8.Dakikada Vanspor sol kanattan Sıddık ile etkili geldi. Sıddık içeri doğru topu Batuhan ile buluşturdu fakat hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.
13.Dakikada Vanspor tekrar sol kanattan Sıddık ile etkili olmaya başladı. Sol kanattan ceza sahasına giren Sıddık, rakibin müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem ona yapılan müdahaleye penaltı düdüğü çaldı.
15.Dakikada Vanspor Batuhan Er'in penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti.
17.Dakikada Sivas Beledeyispor sol kanattan korner atışıyla yapılan ortada Kerem Kaya ile topu filelerle buluşturdu ve eşitliği sağladı: 1-1
23. Dakikada Maksut ile sol kanattan gelişen Vanspor atağında, ceza sahası ön çizgisi üzerinde Maksut'a yapılan hareket sonucunda Vanspor serbest vuruş kazandı.
24.Dakikada Sivas Belediyespor'da Mete Sevinç sarı kart gördü.
25.Dakikada Barış Sağır serbest vuruşu kullandı. Top az farkla üstten dışarı çıktı.
27.Dakikada Maksut ceza sahasına doğru aradan bir top bıraktı ve Batuhan topun hızına yetişemedi.
33.Dakikada Serdar Cansu sol kanattan etkili bir atak geliştirdi. Serdar'ın soldan içeri doğru çevirdiği topa Barış Sağır gelişine vurdu ve top az farkla üstten dışarı çıktı.
35.Dakikada Ercüment ile sağ kanattan etkili atak geliştiren Sivas Belediyespor, bu ataktan yararlanamadı. Ercüment'in ceza sahasına gönderdiği topa Osman kafayla vurdu ve top üstten dışarı çıktı.
37.Dakikada Sivas Belediyespor bu defa sol kanattan etkili gelerek serbest vuruş kazandı. Sol kanattan kullanılan serbest vuruş sonrası içeri doğru yapılan ortayı Vanspor savunması karşılayarak topu uzaklaştırdı.
40.Dakikada Sivas Belediyespor'da Uğur Türk hakeme yapılan itirazlar sonucu sarı kart gördü.
43.Dakikada Sivas Belediyespor kontra atakla etkili geldi. Ceza sahasının sağ çizgisi üzerinde Barış Gök'ün müdahalesine hakem faul verdi ve Sivas Belediyespor penaltı kazandı.
44.Dakikada Sivas Belediyespor Ercüment'in penaltıdan attığı golle 2-1 öne geçti.
Karşılaşmanın ilk devresinde başka gol olmazken, ev sahibi takım soyunma odasına 2-1 üstün girdi.

İKİNCİ YARIDA BATUHAN İLE DENGE SAĞLANDI
Karşılaşmanın ikinci devresine Vanspor değişiklikle başladı. Vanspor'da Şerif'in yerine Enes İslam oyuna dahil oldu.
İkinci yarıya baskılı başlayan Vanspor karşılaşmanın 47. Dakikasında eşitliği sağladı.
47.Dakikada sağ kanattan gelişen atak sonrasında M.Sıddık İstemi topu Batuhan ile buluşturdu. Batuhan'ın vuruşu sonrası top ağlara gitti ve Vanspor eşitliği sağladı: 2-2
50.Dakikada Serdar Cansu ile Vanspor sağ kanattan etkili geldi. Ceza sahasının hemen ön bölgesinde Serdar Cansu'ya yapılan hareket sonrası Vanspor serbest vuruş kazandı.
53.Dakikada Vanspor'da serbest vuruşu kullanan Barış Gök, barajı geçemedi.
55.Dakikada ataklarını sıklaştıran Vanspor, tekrar Serdar Cansu ile kontra atağa çıktı. Sivas Belediyespor'dan Muhammet, Serdar'a yaptığı müdahaleyle atağı engelledi ve sarı kart gördü.
57.Dakikada Sivas Belediyespor sol kanattan etkili bir atak gerçekleştirdi. Soldan ceza sahası içine yapılan ortaya Abdullah voleyle karşılık verdi fakat bu pozisyondan yararlanamadı, top dışarı çıktı.
58.Dakikada Vanspor Barış ile gelişen atak sonrasında sağ kanattan Enes'in ceza sahası dışına doğru bıraktığı topa Maksut gelişine vurdu ve top kaleciden sekti. Kaleciden seken topa Batuhan yetişti ama kaleci gole izin vermedi ve top kornere çıktı.
62.Dakikada Vanspor Enes ile kontra atağa çıktı. Enes üç kişi arasından sıyrılmaya çalışırken yerde kaldı ve hakem devam kararı verdi. Böylece Vanspor bu ataktan da yararlanamadı.
63.Dakikada gelişen Vanspor atağında, Maksut savunmanın arasından harika bir pasla topu Oktay ile buluşturdu. Oktay'ın kaleciyle karşı karşıya pozisyonunda top direkten dışarı çıktı.
69.Dakikada Vanspor Serdar Cansu ile etkili bir atak geliştirmek istedi fakat savunma topu uzaklaştırdı.
71.Dakikada Sivas Belediyespor sol kanattan etkili geldi. Soldan ceza sahası dışına doğru atılan topa Ercüment gelişine vurdu, kaleci Salih topa son anda dokunarak kornere çeldi.
72.Dakikada sağ kanattan köşe vuruşu kullanan Sivas Belediyespor'da, içeri doğru yapılan otaya Ercüment yükselerek vurdu topu kale çizgisi önünde Vanspor'dan Barış Gök uzaklaştırdı.
76.Dakikada Sivas Belediyespor'da Osman yerini Mehmet Fatih'e bıraktı.
79.Dakikada Vanspor Oktay ile etkili geldi. Oktay ceza sahası içinde kaleciyle karşı karşıya pozisyonda topu Enes İslam'a bıraktı, Enes'in vuruşunda topu kale çizgisinde savunma uzaklaştırdı.
82.Dakikada Sivas Belediyespor'da Uğur yerini Gencay'a bıraktı.
83.Dakikada Vanspor kontra atağa çıktı. Sıddık ile etkili gelişen atakta, Sıddık kaleciyle karşı karşıya pozisyonda topa yetişemedi ve kaleci çıkıp topu kontrol etti.
89.Dakikada Vanspor'da Maksut yerini Umut Koray'a bıraktı.
Karşılaşmanın sonuna hakem tarafından en az 4 dakika ilave edildi.
90+1.Dakikada Vanspor'da Barış Gök sarı kart gördü.
Karşılaşmada başka gol olmazken her iki takımda sahadan 1 puan ile ayrıldı.

Öte yandan TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta oynanan diğer mücadelelerde ise lider Bandırmaspor, deplasmanda Niğde Anadolu'yu 2-0 mağlup ederek 54 puanla zirvedeki yerini korurken, Ankara Demirspor ise kendi evinde Eyüpspor'u 1-0 mağlup ederek 53 puanla zirvede 2. Sıradaki yerini korudu.
Grup'ta 3. Sırada yer alan Kastamonuspor ise deplasmanda Uşakspor'a 3-1 mağlup olarak 49 puanla 3. Sırada kalırken, Uşakspor ise bu galibiyetle puanını 38'e yükselterek 9. Sıradaki yerini korudu.
Öte yandan Tuzlaspor ise deplasmanda karşılaştığı Bodrum Belediyespor'a 2-1 mağlup olarak 47 puanla 4. Sırada yer alırken, Sakaryaspor ise deplasmanda Etimesgut Belediyespor'u 2-0 mağlup ederek 45 puanla 5. Sırada yer aldı.
Kırşehir Belediyespor ise deplasmanda konuk olduğu Karabükspor'u 2-1 mağlup ederek 43 puanla 6. Sırada kalırken, Kahramanmaraşspor ise ligden çekilen Elazığspor karşısında hükmen galip olarak aldığı 3 puanla, puanını 41 yaptı ve 7. Sıraya yükseldi.
Vanspor ise Sivas Belediyespor karşısında aldığı 1 puanla, puanını 40 yaparak grupta 8. Sıraya geriledi.

Bölge:Salih Deniz

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2020, 13:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER