Vanspor, Pendik'i 5 golle mağlup etti

Temsilcimiz Vanspor, İstanbul deplasmanında Pendikspor'u 5-3 mağlup ederek, puanını 18'e yükseltti ve grupta üçüncü sıraya yerleşti. 8 gollü maçın ilk beş golünü Vanspor atarken, son üç gol ev sahibi ekipten geldi.

Vanspor, Pendik'i 5 golle mağlup etti

    Misli.com 2. Futbol Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor, deplasmanda Pendikspor’u Utku(3), Yakup ve Sedat’ın golleriyle 5-3 mağlup etmeyi başardı.

Kırmızı siyahlı ekip, aldığı galibiyet sonucu, 18 puanla üçüncü sıraya yerleşti.

İlk yarı konuk takımın 2-0 üstünlüğü ile sonlanırken, ikinci yarıda Vanspor gollerini sürdürdü ve 5-0 öne geçti. Ancak maçı bırakmayan Pendikspor, üst üste attığı 3 golle farkı ikiye indirdi.

Pendik Stadı’nda oynanan karşılaşma, saat 13.00’te başladı.

     Maçın orta hakemi olarak Oğuzhan Aksu görev yaparken, yardımcıları ise Adem Şahan ve Selçuk Kaplan’dı. Volkan Okur ise dördüncü hakem olarak görev yaptı.

    Ev sahibi Pendik sahaya; Emre Aydın, Erdinç Çepoğlu, Özgür İleri, M.Sıddık İstemi, Özgür Çelik, Atakan Müjde, Fatih Cerlek, Göksu Türkdoğan, Oktay Balcı, Kerem Kaya ve Ömer Kandemir ilk onbiri ile çıktı.

    Konuk Vanspor ise Serhat Gülpınar teknik sorumluluğunda sahaya; Bekir Demircan, Abdulkadir Özdemir, Utku Şen, Üzeyir Ergün, Sefa Küpeli, Rüştü Hanlı, Sedat Cengiz, Burhan Arman, Oktay Aydın, Barış Gök ve Yakup Demir ilk onbiri ile çıktı.

 

     VANSPOR MAÇA GOLLE BAŞLADI

2. dakikada Utku Şen takımını öne geçiren golü kaydetti:0-1

22. dakikada Utku Şen kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak, farkı ikiye çıkardı:0-2

33. dakikada ev sahibi ekipte Özgür İleri’nin yerine, Salim İvik oyuna dahil oldu.

Sonraki dakikalarda iki takımın da atakları sonuç vermedi ve ilk yarı konuk takımın 2-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

 

     İKİNCİ YARIDA 6 GOL

Vanspor, ikinci yarıya da golle başladı.

Utku Şen, 49. dakikada kendisinin ve takımının üçüncü golünü kaydetti:0-3

53. dakikada ev sahibi ekip iki oyuncu değişikliği yaptı. Fatih Cerlek yerini Yaser Hacımustafaoğlu’na bırakırken, Sıddık İstemi ise yerini M.Caner Alioğlu’na bıraktı.

58. Dakikada Vanspor farkı dörde çıkardı. Sedat Cengiz’in kullandığı köşe vuruşunda Yakup Demir kafa vuruşu ile topu ağlara yolladı.

62. dakikada Vanspor Sedat Cengiz'in frikikten attığı güzel golle farkı beşe çıkardı: 0-5

69. dakikada Vanspor’da iki oyuncu birden değişti. Abdulkadir Özdemir’in yerine, Sedat Komi dahil olurken, hattrick yapan Utku Şen ise yerine Yaser Yıldız’a bıraktı.

70.dakikada  Pendikspor’dan Oktay Balcı sarı kart gördü.

71. dakikada Pendikspor’dan Atakan yerine Enis Durak’a bırakırken, Oktay ise yerini Süheyl Çetin’e bıraktı.

76. dakikada Vanspor iki oyuncu birden değiştirdi. Burhan yerini Cihan Halil’e bırakırken, Yakup Demir’in yerine İsmail Güner dahil oldu.

82. dakikada Vanspor’da Sefa Küpeli oyundan alındı ve yerine Cem Özdemir oyuna dahil oldu.

85. dakikada Pendikspor Göksu’nun attığı golle farkı dörde indirdi:1-5

87. dakikada Pendikspor Göksu ile farkı üçe indirdi:2-5

90. dakikada ev sahibi ekip Enis ile farkı ikiye indirdi:3-5

Maçta başka gol olmadı ve Vanspor deplasmanda rakibini 5-3 mağlup etti.

Kırmızı siyahlı takım puanını 18 yaparak, grupta üçüncü sıraya yerleşti.

 

      DİĞER MAÇLAR

Vanspor’un grubunda oynanan diğer maçlarda Eyüpspor deplasmanda Serik Belediyespor’u 3-0 yenerek, 25 puanla liderlik koltuğundaki yerini korudu.

Turgutluspor ise evinde Kastamonuspor’u 2-1 ile geçerek, 21 puanla ikinci sırada yer aldı.

Vanspor’un 18 puanla üçüncü sırada yer aldığı grupta, deplasmanda Elazığspor’u tek golle geçen Kırklarelispor, 16 puanla dördüncü sırada bulunuyor.

Serik Belediyespor’un 16 puanla beşinci sıraya gerilediği grupta, EtimesgutBelediyespor deplasmanda Sivas Belediyespor ile 0-0 berabere kalarak 16 puanla altıncı sırada yer aldı.

Kırşehir Belediye deplasmanında 1-0’lık sonuçla kazanan Sakaryaspor da 16 puanla yedinci sırada bulunuyor.

Karabükspor’u 5-0 ile geçen 1922 Konyaspor 14 puanla sekizinci sırada yer alırken, Bodrumspor’a 2-1 mağlup olan Karacabey Belediye ise aynı puanla dokuzuncu sırada bulunuyor.

14 puanlı bir diğer takım olan Kırşehir Belediyespor onuncu, 12 puanlı Tarsus İdmanyurdu ise onbirinci sırada yer alıyor.

Grupta 11 puanlı Bodrumspor ve Mamak FK sıralanırken, 10’ar puanlı Sivas Belediye, Pendik, Elazığ ve Pazarspor takiplerini sürdürüyor.

Bayburt Özel İdare ve Kastamonuspor 9’ar puanla sondan üçüncü ve ikinci sırada yer alırken, grubun son sırasında -2 puanlı ve -23 averajlı Karabükspor yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2020, 12:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29