Vanspor, Niğde yolcusu…

Ligin ilk haftasında Bandırmaspor’la berabere kalan Vanspor FK, ligin 2. Haftasında ise deplasmanda Niğde Anadolu FK’ye konuk olacak.

Vanspor, Niğde yolcusu…

          TFF 2. Ligde ligin ilk hafta maçları geride kalırken, ligin 2. Hafta maçları ise bu hafta sonu oynanacak.
TFF 2. Lig kırmızı grupta ligin ilk haftasında, 7 takım haftayı 3 puanla kapatırken, 4 takım 1 kalan 8 takım ise puansız kapattı.

 


          Sivas Belediyespor aldığı farklı galibiyetle ligin ilk haftasında liderlik koltuğunun sahibi oldu. Ligin 2. Haftasında bu hafta sonu 9 karşılaşma oynanacak. İlk karşılaşma saat 15.30’da başlarken, 2 karşılaşma 16.00, 4 karşılaşma 16.30 ve son 2 karşılaşma ise 19.00’da başlayacak.

 


                  Ligin ilk hafta maçında Bandırmaspor’la karşılaşan ve hanesine 1 puan yazdıran Vanspor, bu hafta sonu deplasmanda Niğde Anadalu FK’ye konuk olacak. Bu önemli karşılaşma için hazırlıklarını sürdüren kırmızı siyahlı ekip, Niğde’den Van’a puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor. Cuma günü Niğde’ye gitmesi beklenilen kırmızı siyahlı ekibi taraftarlarda yalnız bırakmayacak.

 


        Van, İstanbul ve Bursa’dan Niğde’ye gidecek olan taraftarlar bu kritik maçta takımı destekleyecek.
       Niğde deplasmanı ardından Van’a dönecek olan Vanspor FK, ligin 3. Haftasında sahasında konuk edeceği Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına başlayacak. Bu karşılaşmada Vanspor ilk kez sahasında taraftarlarıylada buluşmuş olacak.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2019, 17:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29