Vanspor'lu Batuhan, en iyi 10 golcü listesinde

Vanspor’da bazı sporcuların takımdan gönderilmesi konusu konuşulurken, profesyonel liglerde en fazla gol atan isimler arasında Vanspor’lu Batuhan Er de yer aldı. Batuhan’ın gol atmadığı maçlarda da asist yaparak takıma katkı sunduğu görülüyor.

Vanspor'lu Batuhan, en iyi 10 golcü listesinde

TFF 2. Futbol Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor’da bazı sporcularla yollar ayrılması konusu gündemdeki yerini korurken, profesyonel futbol liginde en fazla gol atan sporcular listesi de açıklandı.
Vanspor’un grubunda bulunan Bandırmaspor’lu Tayyip Kanarya listede birinci sırada.
Devre arası Bayburt Özel İdarespor’dan, Bandırmaspor’a transfer olan ve bu takımda da gollerine devam eden Tayyip Kanarya, 22 maçta 20 gol atmış.
İkinci sırada TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden takımı Muğlaspor'u attığı 20 golle sırtlayan Murat Can Bölükbaşı, bulunuyor. Murat 27 maçta 20 gol atmış.
Üçüncü sırada ise 2. Lig Beyaz Grup'ta Play-Off'u garantileyen Manisa FK'nın tecrübeli golcüsü Serdar Deliktaş bulunuyor. Serdar da 27 maçta rakip fileleri 20 kez havalandırmış.
Dördüncü sırada Samsunspor’dan Bahattin Köse yer alıyor. 25 maçta 19 gol atan Bahattin, asistleri ile de dikkat çekiyor.
Listenin beşinci sırasında ise Süper Lig Lideri Trabzonspor’lu Alexander Sörloth bulunuyor. Sörloth, 26 maçta 19 gol kaydetmiş.
Vanspor’lu Batuhan Er ise listenin altıncı sırasında yer alıyor. Batuhan 26 maçta 18 kez rakip fileleri havalandırmış.
Listenin yedinci sırasında Vanspor’un grubunda ikinci sırada yer alan Ankara Demirspor’dan Mustafa Tahir Babaoğlu yer alıyor. Bu sporcu 27 maçta 17 gol atmış.
TFF 1. Lig takımlarından Altay’ın gol kralı Portekizli santrforu Marco Paixao, listenin sekizinci sırasında bulunuyor. Marco da 27 maçta 17 kez fileleri havalandırmış.
Dokuzuncu sırada 24 Erzincanspor’dan Kerem Aktürkoğlu 28 maçta attığı 17 golle yer alırken, Karacabey Belediyespor’dan Abuzer Gaffar Toplu ise 24 maçta attığı 16 golle listenin onuncu sırasında kendine yer bulmuş.
Vanspor taraftarları ise gerek geçen sezon, gerekse bu sezon gösterdiği performansla Batuhan Er'in formanın hakkını verdiğini belirtiyor.
Özellikle geçen Pazar Van'da oynanan Sakaryaspor maçında penaltı kaçırdıktan sonra büyük üzüntü yaşayan Batuhan Er, aynı maçta sakatlandığı için Çarşamba günü erteleme maçında Ergene Velimeşespor'a karşı forma giyememişti.
        Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2020, 17:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER