Vanspor, kupa maçında Sancaktepe'yi konuk edecek

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında bugün saat 13.00’te Sancaktepespor’u konuk edecek olan Vanspor, galibiyette devam, mağlubiyette ise kupaya tamam diyecek.

Vanspor, kupa maçında Sancaktepe'yi konuk edecek

         1962 yılında başlayan Türkiye Kupası'nda bu yıl 58. Sezonunun heyecanını bugün 4. Tura kalan 54 takım yaşayacak. 54 Takımın mücadeleleri sonucunda 27 takım bir üst tura yükselecek.
Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında bugün Van Atatürk Şehir Stadında TFF 2. Ligde mücadele eden 2 takım kupaya ya tamam ya devam diyecek.

 


            T FF 2. Lig kırmızı grupta 18 puanla 6. Sırada yer alan Vanspor ve TFF 2. Lig Beyaz grupta 16 puanla 6. Sırada yer alan Sancaktepespor, orta hakem Gürel Uzuner’in yöneteceği karşılaşmada kupada tura geçme mücadelesi verecek.
Etimesgutspor deplasmanından Van’a 1 puanla dönen Vanspor, bugün ise Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Sancaktepespor’u konuk edecek.


            Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında deplasmanda Balıkesirspor’u eleyerek turu geçen kırmızı siyahlı ekip, bugün oynayacağı Sancaktepespor maçıyla kupaya ya devam ya tamam diyecek. Bugün oynanacak olan karşılaşmada galip gelen takım bir üst tura çıkacak. Bu çerçevede hazırlıklarını tamamlayan Vanspor, bu maçı kazanmanın ve turu geçmenin hesaplarını yapıyor.
Bugün saat 13.00’da Van Atatürk Şehir Stadında oynanacak olan karşılaşmayı orta hakem Gürel Uzuner yönetecek.
Vanspor bugün oynayacağı kupa maçı ardından Pazar günü deplasmanda oynayacağı Sakaryaspor maçı hazırlıklarına başlayacak.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2019, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER