Vanspor, kritik maç için Bandırma'da…

Bandırmaspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Vanspor, Antalya’dan Bandırma’ya gitti. Yarın oynanacak ve iki takım açısından da kritik olan karşılaşmayı orta hakem Çağdaş Altay yönetecek.

Vanspor, kritik maç için Bandırma'da…

           TFF 2. Ligde 2. Devrenin ilk karşılaşmaları yarın ve Pazar günü oynanacak. 18 Takımın mücadele edeceği ilk 3 karşılaşma yarın son 6 karşılaşma ise Pazar günü oynanacak.
       TFF 2. Lig kırmızı grupta 2. Devrenin ilk karşılaşmalarının ilk heyecanı yarın saat 13.30’da oynanacak olan 3 karşılaşmayla başlayacak.

 


      Şampiyonluk mücadelesi veren Bandırmaspor Vanspor’u konuk ederken, Tuzlaspor ise Kastamonuspor’u konuk edecek.
 Zirvede yer alan 4 takımın mücadelesi çok çekişmeli ve kıran kırana geçemesi bekleniliyor. Pazar günü oynanacak karşılaşmalarda ise Kırşehir Belediyespor Eyüpspor’u konuk edecek.

 


      Lider Ankara Demirspor ise Pazar günü deplasmanda Bodrum Belediyespor’a konuk olacak. Taraftarların heyecanla beklediği 2. Devrenin ilk karşılaşmalarının tümü saat 13.30’da start alacak.

 


              TFF 2. Lig Kırmızı grupta haftanın en zorlu karşılaşması   Bandırma’da Bandırmaspor Vanspor arasında oynanacak.
Bu kritik karşılaşma için kamp bölgesinde hazırlıklarını tamamlayan Vanspor, Bandırma’ya hareket etti. Şampiyonluk hesapları yapan 2 takım yarın saat 13.30’da Bandırma 17 Eylül Stadında karşılaşacak. Bu kritik karşılaşmayı orta hakem Çağdaş Altay yönetecek.

 


        Ligin ilk devresinde Van’da oynanan ilk karşılaşma 2-2 sonuçlanmıştı. Bandırmaspor 34 puanla grupta 2. sırada yer alırken, Vanspor ise 30 puanla 5. Sırada yer alıyor.

 


      Ligin ilk devresinde oynanan 17 karşılaşmada, Vanspor 9 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 5 beraberlik aldı. Bandırmspor ise 17 haftalık maratonda sadece 1 mağlubiyet aldı.

 


      Ligin 16. Haftasında deplasmanda Sivas Belediyespor’a 3-0 mağlup olan Bandırmaspor kendi sahasında mağlubiyet yaşamadı ve grupta en çok beraberliği olan bir takım konumunda.

 


      Yarın deplasmanda Bandırmaspor’a konuk olacak olan Vanspor, 18 Ocak Cumartesi günü ise evinde oynayacağı Niğdespor maçıyla taraftarlarıyla buluşacak.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2020, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29