Vanspor, galibiyet peşinde…

Yarın sahasında Mamakspor’u konuk edecek olan Vanspor’da hedef galibiyet. Orta hakem Hamit Basık’ın yöneteceği karşılaşma saat 13.00’te başlayacak.

Vanspor, galibiyet peşinde…

          Misli.Com 2. Lig kırmızı grupta 9. Hafta karşılaşmaları yarın oynanacak. 20 Takımın mücadele edeceği 10 karşılaşma saat 13.00’te oynanacak.  

        Geçtiğimiz hafta Sivas Belediyespor mağlubiyetiyle Ziraat Türkiye Kupasına veda eden Vanspor, tamimiyle lige döndü.

   12 Puanla 8. Sırada yer alan kırmızı siyahlı ekip, ligin 9. Hafta maçında yarın sahasında Mamakspor’u konuk edecek.

Geride bırakılan 8 haftalık maç maratonunda 3 galibiyet 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Vanspor FK, puan kayıplarına son vermek için sıkı bir şekilde hazırlıklarını sürdürüyor.

Yarın oynayacağı Mamakspor maçıyla çıkışa geçmek isteyen kırmızı siyahlı ekip, teknik direktör Serhat Gülpınar nezaretinde bu maçın hazırlıklarını tamamladı.

Yarın saat 13.00’te başlayacak olan Vanspor Mamakspor karşılaşmasını orta hakem, Hamit Basık yönetecek.

 Vanspor Fk bu maçın ardından Pazar günü Pendikspor deplasmanına gidecek ardından ise sahasında Elazığspor’u konuk edecek.

 Ligin 9. Haftasında Vanspor Mamakspor’u konuk ederken, Lider Eyüpspor  Bayburt Özel İdarespor’u konuk edecek. Yine zirve hesapları yapan Kırşehirspor deplasmanda Pazarspor’a konuk olurken, Sakaryaspor ise Bodrum Belediyespor’u konuk edecek. 

     Misli.Com 2. Lig kırmızı grupta 9. Hafta karşılaşmaları yarın, Ligin 10. Hafta karşılaşmaları ise Cumartesi günü oynanacak.

Van Bölge Gazetesi - Salih Deniz

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2020, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER