Vanspor, Etimesgut maçına odaklandı

Vanspor, Pazar günü Etimesgut Belediyespor’u konuk edecek. Vanspor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak olan karşılaşma, saat 14.00’te başlayacak. Cezası biten Teknik Direktör Feyyaz Uçar, bu maçta takımın başında olacak.

Vanspor, Etimesgut maçına odaklandı

  TFF 2. Lig kırmızı grupta 27. Hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak. 18 Takımın mücadele edeceği ilk 2 karşılaşma saat 13.30’da, 2 karşılaşma 14.00’te, son 4 karşılaşma ise 14.30’da başlayacak.

   Zirve ve Play Off potasında kopmanın olmadığı grupta karşılaşmalar çetin geçmeye devam ediyor. Ligin bitimine 8 haftalık bir maraton kalırken, 4 takımın Şampiyonluk şansı ve yaklaşık 10 takımında Play Offa kalma şansı aynen devam ediyor.

        Geçtiğimiz hafta Sivas Belediyespor deplasmanından 1 puanla Van’a dönen Vanspor, Etimesgutspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

   Teknik direktör Feyyaz Uçar nezaretinde çalışmalarını sürdüren kırmızı siyahlı ekip, Pazar günü seyircisiz oynayacağı Etimesgutspor maçını kazanarak Play Off hedefine yürümek istiyor.

   Bir maç eksiğiyle 40 puanla 8. Sırada yer alan Vanspor, Etimesgutspor maçı ardından önümüzdeki hafta yine kendi sahasında bu kez grubun güçlü ekiplerinden Sakaryaspor’u konuk edecek, ardından ertelenen maçta 18 Mart Çarşamba günü ise Ergene Velimeşespor’u konuk edecek.

  Play Off açısından çok önemli olan bu 3 maçı kazanmayı hedefleyen Vanspor, bu çerçevede sıkı bir hazırlık geçiriyor.

 Pazar günü orta hakem Hasan Avcı’nın yöneteceği Vanspor Etimesgutspor karşılaşması saat 14.00’te başlayacak.

  Sivas Belediyespor maçında cezası nedeniyle takımın başında sahaya çıkamayan teknik direktör Feyyaz Uçar bu maçta takımın başında olacak.

   Seyircisiz oynanacak olan karşılaşmayı Kanal M naklen yayınlayacak. Vanspor 40 puanla 8. Sırada yer alırken, ligde hedefi kalmayan Etimesgutspor ise 27 puanla 14. Sırada yer alıyor. Ligin ilk devresinde Ankara’da oynanan ilk karşılaşma berabere sonuçlanmıştı.

    TFF 2. Lig kırmızı grupta 27. Hafta karşılaşmaların Lider Bandırmaspor Kardemir Karabükspor’u konuk ederken, yakın takipçisi olan Ankara Demirspor ise Kastamonuspor deplasmanına gidecek. Yine zirve hesapları yapan Tuzlaspor Kahramanmaraşspor’u konuk ederken, Kırşehir Belediyespor ise Bodrum Belediyespor’u konuk edecek. TFF 2. Lig kırmızı grupta Ligin 28. Hafta karşılaşmaları 15 Mart Pazar günü oynanacak.Van Bölge Gazetesi-Salih Deniz

 

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2020, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER