Vanspor, eski hocasının takımına karşı oynayacak

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Vanspor, Çarşamba günü eski Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir’in çalıştırdığı Uşakspor ile karşılaşacak.

Vanspor, eski hocasının takımına karşı oynayacak

Pazar günkü maçı ertelenen Vanspor, Çarşamba günü saat 13.30’da Uşakspor ile karşılaşacak.

Vanspor’u geçen sezon TFF 2. Ligi’ne çıkaran Hasan Erkin Şimşir’in çalıştırdığı Uşakspor ise maçı kazanmak istiyor.

Şimşir teknik sorumluluğunda 7 maçta galibiyet elde eden ve hafta sonu da deplasmanda Etimesgut Belediyespor’u 2-1 yenmeyi başaran Uşakspor, 31 puanla onbirinci sırada yer alıyor.

Aralık 2019’da Uşakspor’u çalıştırmaya başlayan Vanspor’un önceki Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir, takımına 7 maç kazandırmayı başardı.

Uşakspor, 23 maçta 10 galibiyet elde ederken, 4 maçta da beraberlik elde etti. Ancak Uşakspor’un 3 puanı silindiği için 31 puanı bulunuyor.

Bir maçı eksik olan Vanspor ise 22 maçta 11 galibiyet elde etmiş, üç maçta ise beraberlikle ayrılmış. Kırmızı siyahlı takım 36 puanla grupta yedinci sırada bulunuyor.

Taraftarlar ise birkaç gün önce Vanspor Eski Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir’in babasını kaybettiğini belirterek, kendisine başsağlığı mesajı yolladı.

Vanspor, Uşak’tan galibiyetle dönmesi halinde büyük bir avantaj elde edecek. Ergene Velimeşe maçının ertelendiğini söyleyen taraftarlar, bu maçtan gelme ihtimali olan 3 puan ve ligden çekilen Elazığspor maçından garanti gelecek olan 3 puanla birlikte yeniden play-off potasına girileceğini, hatta şampiyonluk için bile umutlu olduklarını belirtiyor.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2020, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29