Vanspor, Erzurum'da kampta…

Erzurum kampında hazırlıklarını sürdüren Vanspor, ilk hazırlık maçında Pazarspor ile 2-2 berabere kalırken, yarın 24 Erzincanspor ve sonraki gün ise Yılport Samsunspor’la hazırlık maçları yapacak.

Vanspor, Erzurum'da kampta…

             TFF 2. Ve 3. Lig maçları 1 Eylül’de başlayacak. Vanspor sezonun maçında sahasında grubun güçlü ekiplerinden Bandırmaspor’u konuk edecek.

 

Bu karşılaşma Vanspor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak. Van’da ilk hazırlık dönemini tamamlayan kırmızı siyahlı ekip, Erzurum’da 2. Etap hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor.

 


             Erzurum kampında yaklaşık 7 günü kalacak olan Vanspor burada hazırlık maçları yapacak. Erzurum kampında hazırlıklarını sürdüren Vanspor ilk hazırlık maçında Rize'nin Pazar İlçesi'nin takımı olan ve geçtiğimiz sezon Vanspor'u Van'da yenen tek takım olan Pazarspor ile 2-2 berabere kaldı.

Kırmızı siyahlı takımın gollerini Tunç Murat Behram ile Samet Cantürk kaydetti.

 


            Temsilcimiz, daha sonra ise, 24 Erzincanspor ve Yılport Samsunspor’la hazırlık maçları yapacak.
Erzurum’daki hazırlık maçlarında hem takım iskeletini oluşturmak hem de eksiklikleri gidermek isteyen kırmızı siyahlı ekip, daha sonra Van’a dönerek 1 Eylül’de sahasında oynayacağı Bandırmaspor maçı hazırlıklarını yapacak.

 

 


        Vanspor sezonun ilk resmi maçını taraftarlarından yoksun oynayacak. Şampiyonluk hesapları yapan grubun 2 güçlü takımı Vanspor Bandırmaspor karşılaşması saat 16.00’da başlayacak.

 


         Ligin  2. Haftasında Niğdespor deplasmanına gidecek olan Vanspor, ligin 3. Haftasında ise 15.09.2019 Pazar günü Kardemir Karabükspor maçıyla taraftarlarıyla buluşacak.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2019, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29