Vanspor'da, Sivas Belediye hazırlıkları…

Pazar günü deplasmanda Sivas Belediyespor ile karşılaşacak olan Vanspor, Teknik Direktör Feyyaz Uçar ve Yardımcı Antrenör Ferhat Demir sorumluluğunda çalışmalarını sürdürüyor. Söz konusu idmanlarda, futbolcuların neşeli, aynı zamanda hırslı olduğu görülüyor.

Vanspor'da, Sivas Belediye hazırlıkları…

Evinde oynadığı Ankara Demirspor maçını 2-1 kazanarak 25. haftayı galibiyetle kapatan Vanspor, Pazar günü karşılaşacağı Sivas Belediyespor maçına hazırlanıyor.


Taner Taşkın’ın ardından Feyyaz Uçar teknik sorumluluğunda çalışmalarını devam ettiren kırmızı siyahlı takım, Pazar günü saat 14:00’te Sivas Belediyespor ile karşılaşacak.


Vanspor’lu sporcular idmanlarını neşeli şekilde sürdürürken, Pazar günkü maçta galibiyet hedefliyorlar.


Vanspor, 24 maç sonucunda 12 galibiyet, 9 mağlubiyet ve 3 beraberlik sonucu 39 puanla yedinci sırada yer alıyor.


Sivas Belediyespor ise 25 maç sonucu 9 galibiyet, 8 mağlubiyet ve 8 beraberlik elde etmiş. Rakip takım 35 puanla onuncu sırada yer alıyor.


Vanspor’un bu maçta olası bir mağlubiyeti ile bir alt sıraya gerileyecek. Zira Vanspor’un hemen ardından bulunan Kahramanmaraşspor, rakibi Elazığspor’un ligden çekilmesi dolayısıyla haftayı üç puanla kapatacağı kesinleşmiş durumda.


O yüzden futbolcuların söz konusu maçta galibiyet hedeflediği, bunun için de idmanları neşeli olduğu kadar, hırslı sürdürdüğü gözleniyor.


Öte yandan bu hafta grupta da zorlu maçlar oynanacak.


Lider Bandırmaspor deplasmanda Niğde Anadolu ile karşılaşırken, ikinci sıradaki Ankara Demirspor ise Cumartesi günü evinde Eyüpspor’u konuk edecek.


Grupta üçüncü sırada yer alan Kastamonuspor, deplasmanda Uşakspor’un konuğu olurken, grup dördüncüsü Tuzlaspor da Cumartesi günü Bodrum deplasmanında puan veya puanlar arayacak.


Vanspor, 27. Hafta maçını ise 8 Mart Pazar günü saat 14’te Etimesgut Belediyespor ile oynayacak.


Taraftarlar, Sivas Belediye ve Etimesgut Belediyespor galibiyetleri ile 6 puanın, ligden çekilen Elazığspor maçında ise 3 puanın geleceğini belirterek, ertelenen ve 18 Mart Çarşamba günü saat 14.30’da oynanacak olan Ergene Velimeşe maçından da 3 puan gelmesini temenni ettiklerini söyledi.


Kırmızı siyahlı ekip, 28. Hafta maçını da 15 Mart Pazar günü saat 14.30’da evinde Sakaryaspor ile oynayacak.

Bölge:Bişar Ulutaş

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2020, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER