Vanspor'da, Şimşir dönemi son buldu

Vanspor Futbol Kulübü, Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir'le yollarını ayırdı. Yeni teknik patronun kim olacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Vanspor'da, Şimşir dönemi son buldu

    TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve dün oynanan Sakaryaspor maçını 4-2 kaybeden Vanspor'da fatura hocaya kesildi.

    Vanspor Futbol Kulübü, Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir'le yollarını ayırdı. Yeni teknik patronun kim olacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

   Sezona iyi bir performansla başlayan Vanspor, son haftalarda yaşadığı puan kayıpları ve kötü oyun ile dikkat çekmişti.

Özellikle 7. haftada Van'da oynanan maçta kırmızı siyahlı ekip iyi oynamasına rağmen Uşakspor'a 2-1 mağlup olmuş, ardından Ankara Demirspor'a 2-0 kaybetmişti. Bir sonraki hafta evinde Sivas Belediyespor'la 0-0 berabere kalarak iki puan hediye eden Vanspor, 10. haftada deplasmanda bu kez Etimesgut Belediyespor'la 1-1 berabere kalarak puan kaybını devam ettirmişti.

   Vanspor'un deplasmanda Sakaryaspor'a karşı oynadığı maçta 2-0 öne geçmesine rağmen 4-2 mağlup olması ve rakibin birçok gol pozisyonuna girmesi sonrası sosyal medyada en fazla hedef olan isimlerden biri de takımın teknik patronu Hasan Erkin Şimşir olmuştu.

Böylece kulüp de söz konusu hoca ile yollarını ayırdı.

   Vanspor'da hoca ile yolların ayrılması taraftarları da ikiye böldü.

    Bazı taraftarlar kırmızı siyahlı ekibi TFF 2. Lig'e çıkaran Hasan Erkin Şimşir'in iyi bir hoca olduğunu ve takımdan ayrılmasının yanlış olduğunu belirtirken, bazı taraftarlar ise duygusallığa yer olmaması gerektiğini söyleyerek, hoca ile yolların ayrılmasının doğru bir karar olduğunu savundu.

   Öte yandan Vanspor'un önümüzdeki Pazar günü saat 13.00'te evinde konuk edeceği Eyüpspor maçında takımın başında kim olacağı ise mekar konusu oldu.

   Bazı taraftarların sosyal medyadan bazı isimleri öne sürdüğü görülüyor. Kulüp yönetimi ise henüz net bir açıklama yapmış değil.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2019, 14:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER