Vanspor'da hedef 3 puan…

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, bugün saat 12.00’de evinde Karacabey Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Vanspor'da tek hedef galibiyet.

Vanspor'da hedef 3 puan…

  2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, Karacabey Belediyespor'u mağlup ederek çıkışını sürdürmeyi hedefliyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda talihsiz bir gol yiyerek Sakaryaspor ile 1-1 berabere kalan Vanspor, zorlu Karacabey Belediyespor'u mağlup etmeyi hedefliyor.

  Son haftalarda yakaladığı çıkışı sürdürmek isteyen Vanspor, zorlu maçların oynanacağı haftada galip gelerek lider Eyüpspor'u takibini sürdürmek istiyor.

  Vanspor, grupta çıktığı 24 maçta 14 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet alırken, attığı 39 gole karşılık kalesinde 21 gol gördü. Vanspor 47 puanla ikinci sırada yer alıyor.

  Zorlu rakip Karacabey Belediyespor ise çıktığı 24 maçta 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 mağlubiyet alırken, attığı 29 gole karşılık kalesinde 29 gol gördü. Karacabey Belediyespor ise 30 puanla 14. sırada yer alıyor. Zorlu rakip Karacabey Belediyespor'un başında ise daha önce Vanspor'u çalıştıran ve Van'ı çok iyi tanıyan Erdoğan Yılmaz bulunuyor. Vanspor, bütün dezavantajları avantaja çevirerek zorlu haftada galip gelmeyi hedefliyor.

  Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda bugün saat 12.00'de başlayacak olan karşılaşmayı Ozan Ergün, Mücahit Değermenci, Ali Uğurtan Demirtaş ve Aytaç Geçgel hakem dörtlüsü yönetecek.

  GRUPTA DİĞER MAÇLAR

  Lider Eyüpspor evinde 17'ci sıradaki Mamak FK'yı konuk ederken, üçüncü sırada bulunan Kırşehir Belediyespor ise deplasmanda 11'ci sıradaki Tarsus İdman Yurdu'na konuk olacak. Dördüncü sırada Bodrumspor deplasmanda 7'ci sıradaki Kırklarelispor'a konuk olurken, 5'ci sıradaki Sakaryaspor ise deplasmanda 10'cu sıradaki Pazarspor'a konuk olacak. 6'cı sıradaki Turgutluspor evinde 8'ci sıradaki Serik Belediyespor'la karşılaşırken, 9'cu sıradaki Etimesgut Belediyespor ise evinde Bayburt Özel İdarespor'u konuk edecek. Ligin dibine demir atan Kardemir Karabükspor evinde Sivas Belediyespor'u konuk ederken, Kastamonuspor, Elazığspor'u, 1922 Konyaspor ise Pendikspor'u konuk edecek.

  Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 17:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER